theAgenda.nl - tips, nieuws, evenementen, locaties, sterren
wat - kies categorie
waar - kies plaats
wanner - kies tijdstip
Uitgaan > Dansen Cultuur > Concert Cultuur > Musicals Cultuur > Klassiek Uitgaan > Film Cultuur > Theater Cultuur > Musea Cultuur Uitgaan > Eten Familie Familie > KinderEvents Doen > Actief Buiten Wegwezen > Hotels Spannend > Erotiek  
Je bent niet ingelogd

..vergeten?

service
Zoek!

Addicted -vs- House Republica

16-12-2008 - In 2009 gaat een grote wens van vele houseliefhebbers in vervulling. Roogs eigen clubavond in Panama Amsterdam gaat van start, tweemaandelijks op de eerste zaterdag van de maand, genaamd House Republica.

'House Republica.': een eigen ministaatje met House President Roog op de troon.
Zaterdag 3 januari wordt 'House Republica' geïntroduceerd tijdens 'Addicted'. Een grote nieuwsjaarsbash coproductie, met vele nationale househelden.

Sinds oktober 2007 was de eerste zaterdag van de maand in Panama gereserveerd voor Addicted, het concept van clubkoning Erick E. Collega Roog zag het succes van Addicted en werd enthousiast. Erick E is de flauwste niet en gunt ook dj maatje Roog zijn eigen structurele feestje. Vandaar dat ze in 2009 om en om hun eigen avond gaan hosten in club Panama, op de eerste zaterdag van de maand.

Roog nodigt iedere editie een aantal dj vrienden uit binnen- en buitenland uit, die hetzelfde gevoel uitdragen en de passie voor muziek met hem delen. De tweemaandelijkse clubavond met Ibiza vibe staat volledig in het teken van 'uplifting house with an edge'. De eerste officiële House Republica avond vindt plaats op zaterdag 7 maart 2009. Vaste residents naast Roog zijn Greg van Bueren en Born To Funk.

De frequentie van Addicted in Panama wordt daarmee teruggeschroefd, maar de plannen om Addicted ook op andere plaatsen te lanceren zijn nog niet van de baan. Wat al zeker is, is dat Addicted komend strandseizoen maandelijks te vinden is bij beachclub BLM9 in Bloemendaal aan Zee. Ook in het nieuwe jaar vormen resident dj's Erick E, Baggi Begovic en nieuwkomers Groovenatics de muzikale spil van Addicted en worden er door hen steeds buitenlandse gast dj's gevraagd om zonder concessies hun locale geluid te laten horen.

Door onze redactie

Zie ook:

Artikel(en)
» ADDICTED: Nieuwe Amsterdamse clubavond

Evenement - geweest:
» Addicted -vs- House Republica

Locatie(s):
» Panama

Person(en)
» Roog
» Erick E

< Nieuwsoverzicht

1. NOFX: TheReview
NOFX speelde na 5 jaar eindelijk weer eens in Nederland. Hun nieuwste live album heet 'They've Actually Gotten Worse Live'. Die titel bleek gisteravond in de Melkweg niet terecht.


Addicted -vs- House Republica lezersmeningen

Geef je mening!
Om deze functie te gebruiken moet je ingelogd zijn, en lid zijn van theAgenda.nlRecentelijk toegevoegd
Kamer Pension De PegelLennard Kiezenbrink tijdens een optreden begin 2019Heerlijcke Markt

 feedback hoek  home     wat     waar     wanneer     nieuws     zoeken     top&hot     instellingen     adverteren     privacy  
© Copyright 2003-2021 theAgenda.nl/HyperLeap