theAgenda.nl - tips, nieuws, evenementen, locaties, sterren
wat - kies categorie
waar - kies plaats
wanner - kies tijdstip
Uitgaan > Dansen Cultuur > Concert Cultuur > Musicals Cultuur > Klassiek Uitgaan > Film Cultuur > Theater Cultuur > Musea Cultuur Uitgaan > Eten Familie Familie > KinderEvents Doen > Actief Buiten Wegwezen > Hotels Spannend > Erotiek  
Je bent niet ingelogd

..vergeten?

service
Zoek!

Paul Rabbering is de derde en laatste DJ in Glazen Huis

08-12-2008 - De laatste Dj-bewoner van het Glazen Huis tijdens het Serious Request van 3FM is bekend. Het is Paul Rabbering geworden, maar niet voordat hij voor 24 uur als vluchteling heeft geleefd.

Net als Coen en Giel, is Paul 80 kilometer van de studio gedropt. Hij moet op eigen houtje zijn weg terugvinden naar de 3FM studio.

Hij mag geen gebruik maken van gemotoriseerd verkeer en hij mag geen slaapplaats accepteren van mensen die hij onderweg tegenkomt. Het Rode Kruis zorgt voor een vluchtelingentent, die hem droog de nacht door moet helpen.

Het is de vijfde keer dat 3FM samen met het Rode Kruis een stille ramp voor het voetlicht brengen. Dit jaar is het doel: hulp aan vluchtelingen.

Coen, Giel en Paul zijn de dj’s die vanaf 19 december 6 dagen lang vanuit het Glazen Huis in Breda zoveel mogelijk geld inzamelen voor vluchtelingenhulp.

Door onze redactie

Zie ook:

Artikel(en)
» 3FM Serious Request 2008
» Giel Beelen is de tweede DJ in Glazen Huis
» Coen Swijnenberg eerste Dj in Glazen Huis 2008
» Glazen Huis naar Groningen

Person(en)
» Paul Rabbering
» Giel Beelen
» Coen Swijnenberg

Groep(en)
» Radio 3FM
» Het Nederlandse Rode Kruis

< Nieuwsoverzicht

1. NOFX: TheReview
NOFX speelde na 5 jaar eindelijk weer eens in Nederland. Hun nieuwste live album heet 'They've Actually Gotten Worse Live'. Die titel bleek gisteravond in de Melkweg niet terecht.


Paul Rabbering is de derde en laatste DJ in Glazen Huis lezersmeningen

Geef je mening!
Om deze functie te gebruiken moet je ingelogd zijn, en lid zijn van theAgenda.nlRecentelijk toegevoegd
Kamer Pension De PegelLennard Kiezenbrink tijdens een optreden begin 2019Heerlijcke Markt

 feedback hoek  home     wat     waar     wanneer     nieuws     zoeken     top&hot     instellingen     adverteren     privacy  
© Copyright 2003-2021 theAgenda.nl/HyperLeap