theAgenda.nl - tips, nieuws, evenementen, locaties, sterren
wat - kies categorie
waar - kies plaats
wanner - kies tijdstip
Uitgaan > Dansen Cultuur > Concert Cultuur > Musicals Cultuur > Klassiek Uitgaan > Film Cultuur > Theater Cultuur > Musea Cultuur Uitgaan > Eten Familie Familie > KinderEvents Doen > Actief Buiten Wegwezen > Hotels Spannend > Erotiek  
Je bent niet ingelogd

..vergeten?

service
Zoek!

Giel Beelen is de tweede DJ in Glazen Huis

01-12-2008 - Giel Beelen is vandaag om 09.30 uur tijdens zijn ochtendprogramma de 3FM studio uitgejaagd. De DJ leverde direct sleutels, geld en telefoon in en leeft de komende 24 uur als vluchteling in Nederland.

Op deze manier maakte 3FM bekend dat Giel op 19 december voor een vierde maal zijn intrek neemt in het Glazen Huis voor 3FM Serious Request.

Dj Coen Swijnenberg was de eerste dj van 3FM waarvan bekend werd gemaakt dat hij het Glazen Huis in gaat. Hij werd in zijn programma De Coen en Sander Show hiermee overvallen.

Op maandag 08 december wordt de derde DJ bekend gemaakt die het Glazen Huis ingaat en die voor 24 uur de vlucht op gaat.

Giel Beelen is op 80 kilometer afstand van de studio gedropt. Hij moet op eigen houtje zijn weg terugvinden naar de 3FM studio, waar hij morgenochtend om 06.00 uur moet arriveren voor zijn radioprogramma.

Hij mag geen gebruik maken van gemotoriseerd verkeer en hij mag geen slaapplaats accepteren van mensen die hij onderweg tegenkomt. Zijn belevenissen zijn de hele dag te horen op Radio 3FM.

Om hem niet helemaal in de kou te laten staan, zorgde het Rode Kruis voor opvang met een vluchtelingentent, die hem droog de nacht door moest helpen.

Het is de vijfde keer dat 3FM samen met het Rode Kruis een stille ramp voor het voetlicht brengen. Dit jaar is het doel: hulp aan vluchtelingen.

Door onze redactie

Zie ook:

Artikel(en)
» Coen Swijnenberg eerste Dj in Glazen Huis 2008
» 3FM Serious Request 2008
» Paul Rabbering is de derde en laatste DJ in Glazen Huis
» Glazen Huis naar Groningen

Person(en)
» Giel Beelen
» Coen Swijnenberg

Groep(en)
» Radio 3FM
» Het Nederlandse Rode Kruis

< Nieuwsoverzicht

1. NOFX: TheReview
NOFX speelde na 5 jaar eindelijk weer eens in Nederland. Hun nieuwste live album heet 'They've Actually Gotten Worse Live'. Die titel bleek gisteravond in de Melkweg niet terecht.


Giel Beelen is de tweede DJ in Glazen Huis lezersmeningen

Geef je mening!
Om deze functie te gebruiken moet je ingelogd zijn, en lid zijn van theAgenda.nlRecentelijk toegevoegd
Kamer Pension De PegelLennard Kiezenbrink tijdens een optreden begin 2019Heerlijcke Markt

 feedback hoek  home     wat     waar     wanneer     nieuws     zoeken     top&hot     instellingen     adverteren     privacy  
© Copyright 2003-2021 theAgenda.nl/HyperLeap