theAgenda.nl - tips, nieuws, evenementen, locaties, sterren
wat - kies categorie
waar - kies plaats
wanner - kies tijdstip
Uitgaan > Dansen Cultuur > Concert Cultuur > Musicals Cultuur > Klassiek Uitgaan > Film Cultuur > Theater Cultuur > Musea Cultuur Uitgaan > Eten Familie Familie > KinderEvents Doen > Actief Buiten Wegwezen > Hotels Spannend > Erotiek  
Je bent niet ingelogd

..vergeten?

service
Zoek!

Coen Swijnenberg eerste Dj in Glazen Huis 2008

25-11-2008 - Dj Coen Swijnenberg is de eerste dj van 3FM die het Glazen Huis in gaat. Hij werd in zijn programma De Coen en Sander Show hiermee overvallen.

Hij moest zijn sleutels, telefoon en geld inleveren en werd op de vlucht gejaagd. Verdreven van huis en studio moest Swijnenberg 24 uur als vluchteling leven, zonder zekerheid, zonder veiligheid.

Coen werd 80 kilometer verder van de studio gedropt. Hij moet op eigen houtje zijn weg terugvinden naar de 3FM studio voor zijn programma en hij mocht geen gebruik maken van gemotoriseerd verkeer of een slaapplaats accepteren.

Om hem niet helemaal in de kou te laten staan, zorgde het Rode Kruis voor opvang met een vluchtelingentent, die hem droog de nacht door moest helpen.

Het is de vijfde keer dat 3FM samen met het Rode Kruis een stille ramp voor het voetlicht brengen. Dit jaar is het doel: hulp aan vluchtelingen.

Het Rode Kruis helpt vluchtelingen wereldwijd met een veilig onderkomen, voedsel, medische hulp, schoon drinkwater. Ook zorgt het Rode Kruis ervoor dat mensen weer een nieuw bestaan kunnen opbouwen als ze terug naar huis gaan.

Komende weken worden de andere DJ's bekendgemaakt op respectievelijk 01 en 08 december 2008. De DJ's zullen zich zes dagen lang in het Glazen Huis, dat dit jaar in Breda komt te staan, inzetten voor de jaarlijkse Serious Request-actie.

Ze doen dat door een marathonuitzending van zes dagen te verzorgen en ondertussen niets te eten.

Door onze redactie

Zie ook:

Artikel(en)
» 3FM Serious Request 2008
» Giel Beelen is de tweede DJ in Glazen Huis
» Paul Rabbering is de derde en laatste DJ in Glazen Huis
» Glazen Huis naar Groningen
» DJ's Glazen Huis 2014 bekend

Person(en)
» Coen Swijnenberg

Groep(en)
» Radio 3FM
» Het Nederlandse Rode Kruis

< Nieuwsoverzicht

1. NOFX: TheReview
NOFX speelde na 5 jaar eindelijk weer eens in Nederland. Hun nieuwste live album heet 'They've Actually Gotten Worse Live'. Die titel bleek gisteravond in de Melkweg niet terecht.


Coen Swijnenberg eerste Dj in Glazen Huis 2008 lezersmeningen

Geef je mening!
Om deze functie te gebruiken moet je ingelogd zijn, en lid zijn van theAgenda.nlRecentelijk toegevoegd
Kamer Pension De PegelLennard Kiezenbrink tijdens een optreden begin 2019Heerlijcke Markt

 feedback hoek  home     wat     waar     wanneer     nieuws     zoeken     top&hot     instellingen     adverteren     privacy  
© Copyright 2003-2021 theAgenda.nl/HyperLeap