theAgenda.nl - tips, nieuws, evenementen, locaties, sterren
wat - kies categorie
waar - kies plaats
wanner - kies tijdstip
Uitgaan > Dansen Cultuur > Concert Cultuur > Musicals Cultuur > Klassiek Uitgaan > Film Cultuur > Theater Cultuur > Musea Cultuur Uitgaan > Eten Familie Familie > KinderEvents Doen > Actief Buiten Wegwezen > Hotels Spannend > Erotiek  
Je bent niet ingelogd

..vergeten?

service
Zoek!

Organisator Gothic Metal Palace probeert schuld weg te zingen

30-10-2008 - Het had zo mooi kunnen zijn: Gothic Metal Palace. Het gothic festival werd afgelast en de naweeën hiervan zijn nog niet afgelopen, zo bericht Musicfrom.nl vandaag.

Musicfrom.nl schreef vandaag op haar website:

<...}Er was onder andere door de afgelasting geen geld om mensen die al kaarten hadden aangeschaft te compenseren en dan spreken we nog niet over de inkomstenderving van de geboekte bands en andere betrokken bedrijven.

Organisator Hans van der Weyde komt nu met een poging om iets te doen aan de financiële situatie en zodoende diverse betrokkenen schadeloos te stellen.

Hans schrijft: "Als organisator en voormalig directeur van Conmoto Events heb ik niet kunnen voorkomen dat er mensen en bedrijven geld hebben verloren door de cancelling van het festival Gothic Metal Palace. Omdat ik graag alsnog iets wil doen voor alle gedupeerden heb ik op persoonlijke titel het volgende initiatief genomen.

Ik heb een nummer geschreven en opgenomen. Dat nummer 'Share My Life' heb ik online te koop gezet. Alle opbrengsten daarvan worden aangewend om gedupeerden (iets) terug te betalen. De verkoopcijfers worden maandelijks gepubliceerd op de betreffende website: www.mymusictoshare.com

Dit initiatief heeft uiteraard alleen zin als er veel mensen op de site komen en besluiten het nummer te downloaden (levert per download circa € 0,60 op)

Ik hoop dan ook zoveel mogelijk aandacht te krijgen voor deze aktie. Als je dit initiatief wilt ondersteunen stuur de link naar de website dan door naar zoveel mogelijk mensen die je kent. En het liedje zelf downloaden mag natuurlijk ook :)"

We hebben maar niet getracht uit te rekenen hoe vaak het nummer gedownload zou moeten worden wil er een substantieel bedrag ontstaan...

Door www.musicfrom.nl

Zie ook:

Evenement - geweest:
» Gothic Metal Palace- AFGELAST!

< Nieuwsoverzicht

1. NOFX: TheReview
NOFX speelde na 5 jaar eindelijk weer eens in Nederland. Hun nieuwste live album heet 'They've Actually Gotten Worse Live'. Die titel bleek gisteravond in de Melkweg niet terecht.


Organisator Gothic Metal Palace probeert schuld weg te zingen lezersmeningen

Geef je mening!
Om deze functie te gebruiken moet je ingelogd zijn, en lid zijn van theAgenda.nlRecentelijk toegevoegd
Kamer Pension De PegelLennard Kiezenbrink tijdens een optreden begin 2019Heerlijcke Markt

 feedback hoek  home     wat     waar     wanneer     nieuws     zoeken     top&hot     instellingen     adverteren     privacy  
© Copyright 2003-2021 theAgenda.nl/HyperLeap