theAgenda.nl - tips, nieuws, evenementen, locaties, sterren
wat - kies categorie
waar - kies plaats
wanner - kies tijdstip
Uitgaan > Dansen Cultuur > Concert Cultuur > Musicals Cultuur > Klassiek Uitgaan > Film Cultuur > Theater Cultuur > Musea Cultuur Uitgaan > Eten Familie Familie > KinderEvents Doen > Actief Buiten Wegwezen > Hotels Spannend > Erotiek  
Je bent niet ingelogd

..vergeten?


service
Zoek!

Bijbelvoorlees marathon Amsterdam

23-10-2008 - In het kader van Amsterdam Wereldboekenstad wordt in 10 dagen de hele Bijbel voorgelezen, voor en door Amsterdammers. Het voorlezen van het bestverkochte en meest gelezen boek ter wereld wordt afgewisseld met boeiende intermezzo’s.
Bijbelvoorleesmarathon Amsterdam
Bijbelvoorleesmarathon Amsterdam

In de Wereldboekenstad wordt het veelkleurige boek in zijn geheel voorgelezen door en voor een veelkleurig publiek. Iedereen mag komen luisteren. Iedereen mag meelezen.

In de gevangenis en op de universiteit. Op de markt in Zuid-Oost en op het Spui. In het Oosterpark en in de Jordaan. Op straat en in de bibliotheek van 24 oktober tot en met 03 november

Waarom de hele bijbel lezen? Is er een boek dat meer invloed heeft gehad op de Nederlandse cultuur dan de bijbel? Onze taal, poëzie, spreekwoorden en schilderijen, maar ook politiek en moraal, staatsvorm en rechtspraak zijn door het ‘Boek der boeken’ gevormd.

Daarnaast blijft de Bijbel voor ouderen en jongeren vandaag een bron van inspiratie. De Bijbel kan een verbindend element zijn tussen de vele culturen die Amsterdam rijk is.


Door Yvette Gumbs

Zie ook:

Evenement - geweest:
» Bijbel voorleesmarathon Amsterdam

< Nieuwsoverzicht

1. Eerste namen Waterpop bekend
Het jubilerende popfestival Waterpop 2017 maakt de eerste namen bekend voor zaterdag 12 augustus hun avond voor nieuw en gevestigd talent. Onder meer treden op Lucas Hamming, Pip Blom, Thijs Boontjes, The Grand East, HOWL (UK) en July Talk (CAN).
2. NOFX: TheReview
NOFX speelde na 5 jaar eindelijk weer eens in Nederland. Hun nieuwste live album heet 'They've Actually Gotten Worse Live'. Die titel bleek gisteravond in de Melkweg niet terecht.


Bijbelvoorlees marathon Amsterdam lezersmeningen

Geef je mening!
Om deze functie te gebruiken moet je ingelogd zijn, en lid zijn van theAgenda.nlRecentelijk toegevoegd
Restaurant TheaterHangaarKOVACSInterieur met veel Franse elementenCiske de RatGroot Tuighuis

• KOVACS
• De Dijk
 feedback hoek  home     wat     waar     wanneer     nieuws     zoeken     top&hot     instellingen     adverteren  
© Copyright 2003-2017 theAgenda.nl/HyperLeap