theAgenda.nl - tips, nieuws, evenementen, locaties, sterren
wat - kies categorie
waar - kies plaats
wanner - kies tijdstip
Uitgaan > Dansen Cultuur > Concert Cultuur > Musicals Cultuur > Klassiek Uitgaan > Film Cultuur > Theater Cultuur > Musea Cultuur Uitgaan > Eten Familie Familie > KinderEvents Doen > Actief Buiten Wegwezen > Hotels Spannend > Erotiek  
Je bent niet ingelogd

..vergeten?


service
Zoek!

Tygo Gernardt, Sanne Vogel en Egbert-Jan Weeber in Raaf

10-09-2008 - Eindelijk gaat een lang gekoesterde wens in vervulling: de vrienden Tygo Gernandt, Sanne Vogel en "Egbert-Jan Weeber" spelen samen in de theaterproductie RAAF door de Vogelfabriek. RAAF speelt vanaf 2 oktober as. in de theaters.
RAAF
RAAF
Foto: Robin Vogel

De acteurs hebben vaak in wisselende combinaties samengewerkt: Egbert-Jan en Tygo in de film Van God Los, Tygo en Sanne in Het Schnitzelparadijs en Sanne en Egbert-Jan in de theaterproductie ‘Flater’ en ‘Alibi’.

Alle drie zijn autodidact en hadden al op jonge leeftijd succes met hun acteerprestaties. In elkaar herkennen ze de grote intensiteit waarmee ze hun vak uitoefenen en de wil om diep in een rol te duiken.

Multi-talent Sanne Vogel schreef de tekst van RAAF en creëerde personages die zij ook echt graag willen spelen. Geïnspireerd door ‘Black Bird’ van Nina Simone schreef zij een nieuwe toneeltekst over drie jonge mensen die op het randje van de samenleving balanceren.

Twee broers, Ravian (Egbert-Jan) en Rico (Tygo) hebben zich teruggetrokken op het dak van een oude parkeergarage naast een nest jonge raven. Ravian denkt soms dat hij één van hen is. Rico vlucht vaak in de roes van goedkoop bier om weg van de realiteit te raken. Maar dan verschijnt op een dag Ronja (Sanne).

Een heel gewoon meisje uit een keurige Vinex-wijk dat hartstochtelijk verlangt naar een ellendig bestaan met uitgelopen mascara en gescheurde panty’s. Alles wordt anders. Ze confronteren elkaar en zetten elkaars leven op z’n kop. Als één van de raven uitvliegt volgt onthulling op onthulling.

RAAF wordt een rauwe en tegelijk sprookjesachtige voorstelling. Een spannende mix van theater en film. Over kansen en keuzes en de dunne lijn tussen normaal en abnormaal.

Door onze redactie

Zie ook:

Evenement - geweest:
» RAAF

Person(en)
» Egbert Jan Weeber
» Sanne Vogel
» Tygo Gernandt

< Nieuwsoverzicht

1. 500 jaar Jheronimus Bosch
In 2016 is het 500 jaar geleden dat Jheronimus Bosch in ’s-Hertogenbosch overleed. Met een uitgebreid programma wordt de beroemde schilder herdacht en geëerd onder de titel Jheronimus Bosch 500, een meerjarige manifestatie, met 2016 als hoogtepunt.
2. NOFX: TheReview
NOFX speelde na 5 jaar eindelijk weer eens in Nederland. Hun nieuwste live album heet 'They've Actually Gotten Worse Live'. Die titel bleek gisteravond in de Melkweg niet terecht.


Tygo Gernardt, Sanne Vogel en Egbert-Jan Weeber in Raaf lezersmeningen

Geef je mening!
Om deze functie te gebruiken moet je ingelogd zijn, en lid zijn van theAgenda.nlRecentelijk toegevoegd
Interieur met veel Franse elementenFreskuZeer licht en luchtig interieurChippendales - Break the Rules 2016Bosch by night artist impression Garden of Earthly delights

• Fresku
• KOVACS
 feedback hoek  home     wat     waar     wanneer     nieuws     zoeken     top&hot     instellingen     adverteren  
© Copyright 2003-2016 theAgenda.nl/HyperLeap

theAgenda special
500 jaar Jheronimus Bosch
Jheronimus Bosch, De Hooiwagen, Madrid, Museo Nacional del Prado.