theAgenda.nl - tips, nieuws, evenementen, locaties, sterren
wat - kies categorie
waar - kies plaats
wanner - kies tijdstip
Uitgaan > Dansen Cultuur > Concert Cultuur > Musicals Cultuur > Klassiek Uitgaan > Film Cultuur > Theater Cultuur > Musea Cultuur Uitgaan > Eten Familie Familie > KinderEvents Doen > Actief Buiten Wegwezen > Hotels Spannend > Erotiek  
Je bent niet ingelogd

..vergeten?

service
Zoek!

TheReview: opening Luxor Live

08-09-2008 - Afgelopen vrijdag was het eindelijk zover. Het nieuwe podium van Arnhem, Luxor Live, ging open. Met een spectaculair feest werd het podium gepresenteerd.

Bij binnenkomst valt meteen op dat Luxor Live een heel erg mooie zaal is. Het prachtige plafond is voorzien van talloze lichtjes die als een geheel bediend kunnen worden. Dit is een feature die je nergens anders ziet.

Het feest begint met een presentatie door twee heren die expres knullig willen doen. Dit kan leuk zijn, maar in dit geval is dat niet zo. We krijgen te horen dat we diverse sprekers te zien krijgen, een animatie-film en een optreden van de band World/Inferno Friendship Society.

De animatie-film, genaamd The Phantom of the Cinema is een boeiende animatie-film waarin oude archiefbeelden van Luxor zijn gebruikt. De film is onderhoudend maar niet iedereen lijkt het te begrijpen.

Daarna is de Amerikaanse band World/Inferno Friendship Society aan de beurt. De band speelt een theatrale mix van caberet, punk, ska en klezmer. Het concert is een groot verhaal gebaseerd op het leven van "Peter Lorre".

Dan komt het grootste manco van Luxor Live naar boven. Het geluid in de zaal is alle behalve optimaal. Volgens dit artikel wordt daar aan gewerkt. Jammer dat het geluid nu nog niet in orde is want de band is echt de moeite waard maar het concept van het optreden valt een beetje in het water.

Al met al kan men zeggen dat als het geluid in Luxor Live wordt verbeterd dat je misschien wel de mooiste popzaal van Nederland in Arnhem kan vinden. De komende maanden is de line-up van de zaal ook dik in orde. Daarmee voorspel ik een goede toekomst voor deze zaal.

Door onze redactie

Zie ook:

Locatie(s):
» Luxor Live

< Nieuwsoverzicht

1. NOFX: TheReview
NOFX speelde na 5 jaar eindelijk weer eens in Nederland. Hun nieuwste live album heet 'They've Actually Gotten Worse Live'. Die titel bleek gisteravond in de Melkweg niet terecht.


TheReview: opening Luxor Live lezersmeningen

Geef je mening!
Om deze functie te gebruiken moet je ingelogd zijn, en lid zijn van theAgenda.nlRecentelijk toegevoegd
Kamer Pension De PegelLennard Kiezenbrink tijdens een optreden begin 2019Heerlijcke Markt

 feedback hoek  home     wat     waar     wanneer     nieuws     zoeken     top&hot     instellingen     adverteren     privacy  
© Copyright 2003-2021 theAgenda.nl/HyperLeap