theAgenda.nl - tips, nieuws, evenementen, locaties, sterren
wat - kies categorie
waar - kies plaats
wanner - kies tijdstip
Uitgaan > Dansen Cultuur > Concert Cultuur > Musicals Cultuur > Klassiek Uitgaan > Film Cultuur > Theater Cultuur > Musea Cultuur Uitgaan > Eten Familie Familie > KinderEvents Doen > Actief Buiten Wegwezen > Hotels Spannend > Erotiek  
Je bent niet ingelogd

..vergeten?


service
Zoek!

Bruce Springsteen maakt slotnummer The Wrestler

Film Darren Aronofsky in première in Venetië

05-09-2008 - Vandaag gaat Darren Aronofskys film The Wrestler in première op het filmfestival in Venetië. Op zijn weblog maakte de regisseur deze week bekend dat het slotnummer van de film geschreven is door Bruce Springsteen.
Bruce Springsteen
Bruce Springsteen
Foto: Yosi

The Wrestler vertelt het verhaal van de gepensioneerde professionele worstelaar Randy 'The Ram' Robinson (gespeeld door Mickey Rourke). Hij probeert in het alternatieve circuit nog eenmaal in de ring te komen staan tegenover zijn voormalige rivaal.

Op zijn weblog vertelt Aronofsky dat Springsteen een akoestisch nummer heeft geschreven voor de film. Volgens de regisseur heeft Springsteen in zijn nummer de ware geest van de film het het personage van Rourke weten te vangen.

Nummers van Bruce Springsteen waren eerder te horen in onder meer Philadelphia (Streets of Philadelphia) en Dead Man Walking (Dead Man Walkin').

The Wrestler zal vertoond worden op de filmfestivals in Venetië, Toronto en New York. Op 12 oktober gaat de film in de Verenigde Staten in première. Wanneer de film in Nederland te zien is, is nog niet bekend.

Door Erik Kreupeling

Zie ook:

Person(en)
» Bruce Springsteen

< Nieuwsoverzicht

1. 500 jaar Jheronimus Bosch
In 2016 is het 500 jaar geleden dat Jheronimus Bosch in ’s-Hertogenbosch overleed. Met een uitgebreid programma wordt de beroemde schilder herdacht en geëerd onder de titel Jheronimus Bosch 500, een meerjarige manifestatie, met 2016 als hoogtepunt.
2. NOFX: TheReview
NOFX speelde na 5 jaar eindelijk weer eens in Nederland. Hun nieuwste live album heet 'They've Actually Gotten Worse Live'. Die titel bleek gisteravond in de Melkweg niet terecht.


Bruce Springsteen maakt slotnummer The Wrestler lezersmeningen

Geef je mening!
Om deze functie te gebruiken moet je ingelogd zijn, en lid zijn van theAgenda.nlRecentelijk toegevoegd
Interieur met veel Franse elementenFreskuZeer licht en luchtig interieurChippendales - Break the Rules 2016Bosch by night artist impression Garden of Earthly delights

• Fresku
• KOVACS
 feedback hoek  home     wat     waar     wanneer     nieuws     zoeken     top&hot     instellingen     adverteren  
© Copyright 2003-2016 theAgenda.nl/HyperLeap

theAgenda special
500 jaar Jheronimus Bosch
Jheronimus Bosch, De Hooiwagen, Madrid, Museo Nacional del Prado.