theAgenda.nl - tips, nieuws, evenementen, locaties, sterren
wat - kies categorie
waar - kies plaats
wanner - kies tijdstip
Uitgaan > Dansen Cultuur > Concert Cultuur > Musicals Cultuur > Klassiek Uitgaan > Film Cultuur > Theater Cultuur > Musea Cultuur Uitgaan > Eten Familie Familie > KinderEvents Doen > Actief Buiten Wegwezen > Hotels Spannend > Erotiek  
Je bent niet ingelogd

..vergeten?

service
Zoek!

Ahoy Rotterdam en IJsselhallen Zwolle starten samenwerking

25-07-2008 - IJsselhallen Zwolle luidt het jaar 2009 op spectaculaire wijze in met het Zwols Nieuwjaarscircus. Het Zwols Nieuwjaarscircus dat plaatsvindt van 1 tot en met 5 januari 2009 is een coproductie met Ahoy Rotterdam.

Ahoy organiseert al 37 jaar met veel succes Kerstcircus Ahoy, het grootste kerstcircus van Europa. Deze show is in dezelfde samenstelling van internationale topcircusartiesten te zien in Zwolle en betekent de eerste samenwerking tussen IJsselhallen Zwolle en Ahoy Rotterdam.

De directie van de IJsselhallen is er bijzonder trots op dat juist dit circus in Zwolle te zien zal zijn. Directeur Eric Broekaart:'Wij zijn ervan overtuigd dat het publiek uit Zwolle en omgeving met volle teugen zal genieten van het spectaculaire programma met artiesten van wereldformaat. De IJsselhallen wordt omgetoverd tot een prachtig circustheater in winterse sferen. Een circus dat zijn weerga in de nabije omtrek niet kent'.

De 38e editie van Kerstcircus Ahoy zal van 18 t/m 30 december te zien zijn in het Ahoy Theater. Deze succesvolle show is al 37 jaar één van de grote publiekstrekkers in de decembermaand. Het circus is vermaard om zijn gevarieerde programma dat iedereen elk jaar weer verbaast, verrast, vertedert en vermaakt. Deze sfeervolle traditie trok in december 2007 meer dan 65.000 bezoekers naar Ahoy Rotterdam.


Door onze redactie

Zie ook:

Evenementen - geweest:
» Het Zwols Nieuwjaars Circus
» Kerstcircus Ahoy 2008

< Nieuwsoverzicht

1. NOFX: TheReview
NOFX speelde na 5 jaar eindelijk weer eens in Nederland. Hun nieuwste live album heet 'They've Actually Gotten Worse Live'. Die titel bleek gisteravond in de Melkweg niet terecht.


Ahoy Rotterdam en IJsselhallen Zwolle starten samenwerking lezersmeningen

Geef je mening!
Om deze functie te gebruiken moet je ingelogd zijn, en lid zijn van theAgenda.nlRecentelijk toegevoegd
Kamer Pension De PegelLennard Kiezenbrink tijdens een optreden begin 2019Heerlijcke Markt

 feedback hoek  home     wat     waar     wanneer     nieuws     zoeken     top&hot     instellingen     adverteren     privacy  
© Copyright 2003-2021 theAgenda.nl/HyperLeap