theAgenda.nl - tips, nieuws, evenementen, locaties, sterren
wat - kies categorie
waar - kies plaats
wanner - kies tijdstip
Uitgaan > Dansen Cultuur > Concert Cultuur > Musicals Cultuur > Klassiek Uitgaan > Film Cultuur > Theater Cultuur > Musea Cultuur Uitgaan > Eten Familie Familie > KinderEvents Doen > Actief Buiten Wegwezen > Hotels Spannend > Erotiek  
Je bent niet ingelogd

..vergeten?


service
Zoek!

Van Halen-zanger bijna dood na shock

09-07-2008 - Twee agenten in Ontario hebben vorige maand het leven gered van leadzanger David Lee Roth, die in shock achter het stuur van zijn auto zat na een ernstige allergische reactie.
David Lee Roth
David Lee Roth
Foto: Diane Bondareff / AP

Dat heeft de showbiz website Jam! vandaag bekendgemaakt.

De rockzanger werd door de Canadese politie aan de kant gezet omdat hij te hard reed. Toen de agenten de auto van Roth naderden, zagen ze dat hij in shock was.

Roth heeft een ernstige noten-allergie en hij nadat hij eerder die avond met iets verkeerds in contact was gekomen, raakte hij in het bijzijn van de agenten in een anafylactische shock. Bij deze vorm van een allergische reactie verwijden de bloedvaten zich en vernauwen de luchtwegen. Zo'n shock kan dodelijk zijn.

De agenten, die niet in de gaten hadden dat ze met een rockster te maken hadden, riepen echter snel een ambulance op en wisten Roth te kalmeren tot die arriveerde.

Door Jam!

Zie ook:

Person(en)
» David Lee Roth

Groep(en)
» Van Halen

< Nieuwsoverzicht

1. 500 jaar Jheronimus Bosch
In 2016 is het 500 jaar geleden dat Jheronimus Bosch in ’s-Hertogenbosch overleed. Met een uitgebreid programma wordt de beroemde schilder herdacht en geëerd onder de titel Jheronimus Bosch 500, een meerjarige manifestatie, met 2016 als hoogtepunt.
2. NOFX: TheReview
NOFX speelde na 5 jaar eindelijk weer eens in Nederland. Hun nieuwste live album heet 'They've Actually Gotten Worse Live'. Die titel bleek gisteravond in de Melkweg niet terecht.


Van Halen-zanger bijna dood na shock lezersmeningen

Geef je mening!
Om deze functie te gebruiken moet je ingelogd zijn, en lid zijn van theAgenda.nlRecentelijk toegevoegd
Interieur met veel Franse elementenFreskuZeer licht en luchtig interieurChippendales - Break the Rules 2016Bosch by night artist impression Garden of Earthly delights

• Fresku
• KOVACS
 feedback hoek  home     wat     waar     wanneer     nieuws     zoeken     top&hot     instellingen     adverteren  
© Copyright 2003-2016 theAgenda.nl/HyperLeap

theAgenda special
500 jaar Jheronimus Bosch
Jheronimus Bosch, De Hooiwagen, Madrid, Museo Nacional del Prado.