theAgenda.nl - tips, nieuws, evenementen, locaties, sterren
wat - kies categorie
waar - kies plaats
wanner - kies tijdstip
Uitgaan > Dansen Cultuur > Concert Cultuur > Musicals Cultuur > Klassiek Uitgaan > Film Cultuur > Theater Cultuur > Musea Cultuur Uitgaan > Eten Familie Familie > KinderEvents Doen > Actief Buiten Wegwezen > Hotels Spannend > Erotiek  
Je bent niet ingelogd

..vergeten?


service
Zoek!

Grote verkeersdrukte verwacht rond Pinkpop

29-05-2008 - Morgen is het zover: Pinkpop. Voor het eerst vindt het festival niet op Pinksteren plaats maar begint het op een 'gewone' vrijdag.

Mede daarom wordt er grote drukte verwacht in het verkeer. Er zullen naar verwachting 20.000 Pinkpop-ers met de trein en 40.000 met de auto naar Landgraaf komen.

Treinbedrijf Veolia heeft extra treinen ingezet. Mensen die met de auto komen moeten er rekening mee houden dat de tunnels van de A73 bij Roermond van vrijdagavond tot maandagochtend zijn afgesloten voor werkzaamheden.

Nu is het alleen nog hopen op goed weer.

Door Quirijn Foeken

Zie ook:

Evenement - geweest:
» Pinkpop 2008

< Nieuwsoverzicht

1. 500 jaar Jheronimus Bosch
In 2016 is het 500 jaar geleden dat Jheronimus Bosch in ’s-Hertogenbosch overleed. Met een uitgebreid programma wordt de beroemde schilder herdacht en geëerd onder de titel Jheronimus Bosch 500, een meerjarige manifestatie, met 2016 als hoogtepunt.
2. NOFX: TheReview
NOFX speelde na 5 jaar eindelijk weer eens in Nederland. Hun nieuwste live album heet 'They've Actually Gotten Worse Live'. Die titel bleek gisteravond in de Melkweg niet terecht.


Grote verkeersdrukte verwacht rond Pinkpop lezersmeningen

Geef je mening!
Om deze functie te gebruiken moet je ingelogd zijn, en lid zijn van theAgenda.nlRecentelijk toegevoegd
Interieur met veel Franse elementenFreskuZeer licht en luchtig interieurChippendales - Break the Rules 2016Bosch by night artist impression Garden of Earthly delights

• Fresku
• KOVACS
 feedback hoek  home     wat     waar     wanneer     nieuws     zoeken     top&hot     instellingen     adverteren  
© Copyright 2003-2016 theAgenda.nl/HyperLeap

theAgenda special
500 jaar Jheronimus Bosch
Jheronimus Bosch, De Hooiwagen, Madrid, Museo Nacional del Prado.