theAgenda.nl - tips, nieuws, evenementen, locaties, sterren
wat - kies categorie
waar - kies plaats
wanner - kies tijdstip
Uitgaan > Dansen Cultuur > Concert Cultuur > Musicals Cultuur > Klassiek Uitgaan > Film Cultuur > Theater Cultuur > Musea Cultuur Uitgaan > Eten Familie Familie > KinderEvents Doen > Actief Buiten Wegwezen > Hotels Spannend > Erotiek  
Je bent niet ingelogd

..vergeten?

service
Zoek!

Paradeavontuur met TU Delft

Theaterfestival onderweg naar faculteit Bouwkunde

24-05-2008 - Het rondreizend festival de Parade neemt Delft op in haar tournee en plaatst dinsdag 27 mei twee Paradetenten op het terrein van BK city, zoals het tentenkamp naast de voormalige faculteit wordt genoemd. Deze brandde vorige week af, waardoor studenten nu in een tentenkamp naast de faculteit werken.

De staltent van de Parade, met banken van Piet Hein Eek, wordt het ontmoetingscentrum van de studenten en medewerkers waar regelmatig optredens van de Parade te zien zijn.

De Parade werkt samen met creatieve partijen zoals het Nederlandse Architectuurinstituut en het Nederlands Film Festival. De aansluiting van de Parade bij TU Delft faculteit Bouwkunde is een logische stap. Beide partijen kunnen elkaar confronteren en uitdagen in het mobiele denken en het avontuur aangaan.

De staltent blijft tot het eind van het collegejaar staan, waar aansluitend het grote eindfeest van de faculteit plaatsvindt.

Dinsdag 27 mei wordt de staltent officieel geopend. Het Vliegende Festival; een tractor met daarachter een mobiele keuken bestiert door André Amaro, gevolgd door de Silent Disco met als afsluiter de Vliegende Vleugel, brengt een kleine Parade naar de faculteit.

Ir. Liesbeth van der Pol (DOK architecten) opent de staltent waarna er Paradeoptredens volgen van muziekgezelschap Convoi Exeptional en cabaretier Erik Koller met een gedeelte uit zijn nieuwe programma ‘Hippo’. Liesbeth van der Pol is zelf ook afgestudeerd aan TU Delft, en naast oprichtster van DOK architecten hoofd van de afdeling 'Man and Public Space' aan de Design Academy. In augustus dit jaar wordt Van der Pol benoemd als Rijksbouwmeester.

Door onze redactie

Zie ook:

Artikel(en)
» Theaterfestival de Parade dit jaar extra lang
» Opening Parade 2008
» Parade vertrekt naar Den Haag
» Cor Bakker en Brigitte Kaandorp voor één dag op De Parade
» Parade 17 dagen in Amsterdam
» Afsluiting Parade 2008

Evenement - geweest:
» De Parade 2008

< Nieuwsoverzicht

1. NOFX: TheReview
NOFX speelde na 5 jaar eindelijk weer eens in Nederland. Hun nieuwste live album heet 'They've Actually Gotten Worse Live'. Die titel bleek gisteravond in de Melkweg niet terecht.


Paradeavontuur met TU Delft lezersmeningen

Geef je mening!
Om deze functie te gebruiken moet je ingelogd zijn, en lid zijn van theAgenda.nlRecentelijk toegevoegd
Kamer Pension De PegelLennard Kiezenbrink tijdens een optreden begin 2019Heerlijcke Markt

 feedback hoek  home     wat     waar     wanneer     nieuws     zoeken     top&hot     instellingen     adverteren     privacy  
© Copyright 2003-2021 theAgenda.nl/HyperLeap