theAgenda.nl - tips, nieuws, evenementen, locaties, sterren
wat - kies categorie
waar - kies plaats
wanner - kies tijdstip
Uitgaan > Dansen Cultuur > Concert Cultuur > Musicals Cultuur > Klassiek Uitgaan > Film Cultuur > Theater Cultuur > Musea Cultuur Uitgaan > Eten Familie Familie > KinderEvents Doen > Actief Buiten Wegwezen > Hotels Spannend > Erotiek  
Je bent niet ingelogd

..vergeten?


service
Zoek!

Koninginnenachtfeest 'ClockWrks' gecancelled

Tegenvallende kaartverkoop

25-04-2008 - De organisatie van het Koninginnenachtfeest 'ClockWrks - The Orange Issue' heeft besloten het feest af te lasten in verband met de tegenvallende kaartverkoop. Het evenement zou dinsdagavond 29 april van 22.00 tot 06.00 uur plaatsvinden in het Klokgebouw te Eindhoven.
Flyer ClockWrks
Flyer ClockWrks

De ClockWrks organisatie en ook de partijen die zalen zouden hosten (Armada,
Sneakerz, Flavour en Rock 'n Roll Rehab), betreuren het feit dat ze de stekker uit dit grootschalige evenement moeten trekken enorm. Zeker gezien de publiciteitscampagne die reeds gevoerd is en de vele nationale en internationale dj's die geboekt zijn.

Toch is er niet voor alternatieven gekozen om het feest in andere vorm te laten doorgaan. Het evenement geheel gratis maken of af te slanken door één of misschien zelfs twee zalen te schrappen is geen optie voor de organisatie, omdat daarmee de honderden bezoekers die wél een kaartje gekocht hebben ook danig gedupeerd worden. Door zulke maatregelen zou het evenement niet meer het feest zijn dat de organisatoren en bezoekers voor ogen hadden.

De organisatie is momenteel druk bezig om de internationale dj's te verplaatsen naar andere feesten gedurende Koninginnenacht of –dag. De geplande Rock 'n Roll Rehab area heeft in zijn geheel onderdak gevonden in Club Rembrandt in Eindhoven, waar de geplande artiesten zullen draaien tijdens het Koninginnenachtfeest 'Royal Electrocution'. Tevens wordt er naar een nieuwe datum later dit jaar gezocht, om het feest 'ClockWrks' in het Klokgebouw een nieuwe kans te geven.

Feestgangers die in de voorverkoop toegangskaarten gekocht hebben via internet,
hebben hun geld inmiddels terug gestort gekregen. Kaarten die gekocht zijn bij
de voorverkoopadressen van Ticketbox kunnen bij de betreffende verkooppunten geretourneerd worden.

Feestgangers die nu iets anders moeten plannen, kunnen onderstaande Koninginnedag Special raadplegen voor andere feesten op 29 en 30 april.


Door Yvette Gumbs

Zie ook:

Artikel(en)
» Koninginnedag 2008

Evenement - geweest:
» ClockWrks - The Orange Issue (AFGELAST!)

< Nieuwsoverzicht

1. Eerste namen Waterpop bekend
Het jubilerende popfestival Waterpop 2017 maakt de eerste namen bekend voor zaterdag 12 augustus hun avond voor nieuw en gevestigd talent. Onder meer treden op Lucas Hamming, Pip Blom, Thijs Boontjes, The Grand East, HOWL (UK) en July Talk (CAN).
2. NOFX: TheReview
NOFX speelde na 5 jaar eindelijk weer eens in Nederland. Hun nieuwste live album heet 'They've Actually Gotten Worse Live'. Die titel bleek gisteravond in de Melkweg niet terecht.


Koninginnenachtfeest 'ClockWrks' gecancelled lezersmeningen

Geef je mening!
Om deze functie te gebruiken moet je ingelogd zijn, en lid zijn van theAgenda.nlRecentelijk toegevoegd
Restaurant TheaterHangaarKOVACSInterieur met veel Franse elementenCiske de RatGroot Tuighuis

• KOVACS
• De Dijk
 feedback hoek  home     wat     waar     wanneer     nieuws     zoeken     top&hot     instellingen     adverteren  
© Copyright 2003-2017 theAgenda.nl/HyperLeap