theAgenda.nl - tips, nieuws, evenementen, locaties, sterren
wat - kies categorie
waar - kies plaats
wanner - kies tijdstip
Uitgaan > Dansen Cultuur > Concert Cultuur > Musicals Cultuur > Klassiek Uitgaan > Film Cultuur > Theater Cultuur > Musea Cultuur Uitgaan > Eten Familie Familie > KinderEvents Doen > Actief Buiten Wegwezen > Hotels Spannend > Erotiek  
Je bent niet ingelogd

..vergeten?


service
Zoek!

Speciale Boekenbonhoesjes

tijdens Amsterdam Wereldboekenstad

13-03-2008 - In het kader van Amsterdam Wereldboekenstad heeft ontwerpbureau Thonik, in opdracht van de Nederlandse Boekenbon BV, een nieuwe verpakking bedacht, die de oude vervangt. De Boekenbonnen met nieuwe verpakkingen zijn vanaf half maart te koop.
Speciale Boekenbonhoesjes
Speciale Boekenbonhoesjes

Lidy klein Gunnewiek, directeur Amsterdam Wereldboekenstad, “Ik ben blij met deze bijzondere samenwerking met de Nederlandse Boekenbon, omdat hiermee heel Nederland wordt betrokken bij Amsterdam Wereldboekenstad. Het is een boekenfeest voor iedereen”.

Thonik wilde een praktische en feestelijke verpakking maken. Ter gelegenheid van Amsterdam Wereldboekenstad hebben ze een cirkel, als abstact beeld van de wereld, om de boekenbon heen getrokken. Deze vorm is de basis voor de gevouwen verpakking.

Geheel uitgevouwen bestaat de verpakking uit een cirkel en een ellips. In elkaar gevouwen zijn er twee bladvormen en een elegante gekromde lijn. De verpakking staat door de spanning in het karton een beetje bol waardoor het cadeau, de boekenbon, meer 'body' krijgt.

De Boekenbon BV is druk doende de mogelijkheden van een digitale Boekenbon te
onderzoeken. Het streven is om die in 2009 in gebruik te nemen. Zo inventariseert de
NBb de technische mogelijkheden die er momenteel in boekhandels zijn. De digitale bon zal de papieren bon niet gaan vervangen.


Door onze redactie

Zie ook:

Artikel(en)
» Amsterdam Wereldboekenstad

< Nieuwsoverzicht

1. Eerste namen Waterpop bekend
Het jubilerende popfestival Waterpop 2017 maakt de eerste namen bekend voor zaterdag 12 augustus hun avond voor nieuw en gevestigd talent. Onder meer treden op Lucas Hamming, Pip Blom, Thijs Boontjes, The Grand East, HOWL (UK) en July Talk (CAN).
2. NOFX: TheReview
NOFX speelde na 5 jaar eindelijk weer eens in Nederland. Hun nieuwste live album heet 'They've Actually Gotten Worse Live'. Die titel bleek gisteravond in de Melkweg niet terecht.


Speciale Boekenbonhoesjes lezersmeningen

Geef je mening!
Om deze functie te gebruiken moet je ingelogd zijn, en lid zijn van theAgenda.nlRecentelijk toegevoegd
Restaurant TheaterHangaarKOVACSInterieur met veel Franse elementenCiske de RatGroot Tuighuis

• KOVACS
• De Dijk
 feedback hoek  home     wat     waar     wanneer     nieuws     zoeken     top&hot     instellingen     adverteren  
© Copyright 2003-2017 theAgenda.nl/HyperLeap