theAgenda.nl - tips, nieuws, evenementen, locaties, sterren
wat - kies categorie
waar - kies plaats
wanner - kies tijdstip
Uitgaan > Dansen Cultuur > Concert Cultuur > Musicals Cultuur > Klassiek Uitgaan > Film Cultuur > Theater Cultuur > Musea Cultuur Uitgaan > Eten Familie Familie > KinderEvents Doen > Actief Buiten Wegwezen > Hotels Spannend > Erotiek  
Je bent niet ingelogd

..vergeten?


service
Zoek!

Nine Inch Nails album gratis

04-03-2008 - Radiohead deed het enkele maanden geleden al met het album 'In Rainbows' en nu biedt ook de Amerikaanse band Nine Inch Nails het nieuwe album gratis op zijn website aan.
Trent Reznor
Trent Reznor
Foto: audiohead.net

Het gaat om het zevende studio-album van de industriële rockband, die al sinds 1988 actief is. Nine Inch Nails frontman en oprichter Trent Reznor is het enige officiële lid van de band, die verder telkens een andere samenstelling heeft.

Het album 'Ghosts I-IV' is sinds gisteren op de website van de band te downloaden. Toch is niet alles gratis: voor de eerste negen nummers van het album hoeft de fan niets te betalen, het gehele album (36 nummers) kost je echter 5 Dollar (ongeveer 3,30 Euro).

Het album is voor 10 Dollar ook op twee cd's te bestellen. Voor 75 Dollar krijg je een luxe editie, met een boek, data-DVD en een Blu-ray disc. Tenslotte kun je voor 300 Dollar een “ultra deluxe limited edition" versie van dit alles krijgen, met handtekening van Trent Reznor.

Door onze redactie

Zie ook:

Groep(en)
» Nine Inch Nails

< Nieuwsoverzicht

1. 500 jaar Jheronimus Bosch
In 2016 is het 500 jaar geleden dat Jheronimus Bosch in ’s-Hertogenbosch overleed. Met een uitgebreid programma wordt de beroemde schilder herdacht en geëerd onder de titel Jheronimus Bosch 500, een meerjarige manifestatie, met 2016 als hoogtepunt.
2. NOFX: TheReview
NOFX speelde na 5 jaar eindelijk weer eens in Nederland. Hun nieuwste live album heet 'They've Actually Gotten Worse Live'. Die titel bleek gisteravond in de Melkweg niet terecht.


Nine Inch Nails album gratis lezersmeningen

Geef je mening!
Om deze functie te gebruiken moet je ingelogd zijn, en lid zijn van theAgenda.nlRecentelijk toegevoegd
Interieur met veel Franse elementenFreskuZeer licht en luchtig interieurChippendales - Break the Rules 2016Bosch by night artist impression Garden of Earthly delights

• Fresku
• KOVACS
 feedback hoek  home     wat     waar     wanneer     nieuws     zoeken     top&hot     instellingen     adverteren  
© Copyright 2003-2016 theAgenda.nl/HyperLeap

theAgenda special
500 jaar Jheronimus Bosch
Jheronimus Bosch, De Hooiwagen, Madrid, Museo Nacional del Prado.