theAgenda.nl - tips, nieuws, evenementen, locaties, sterren
wat - kies categorie
waar - kies plaats
wanner - kies tijdstip
Uitgaan > Dansen Cultuur > Concert Cultuur > Musicals Cultuur > Klassiek Uitgaan > Film Cultuur > Theater Cultuur > Musea Cultuur Uitgaan > Eten Familie Familie > KinderEvents Doen > Actief Buiten Wegwezen > Hotels Spannend > Erotiek  
Je bent niet ingelogd

..vergeten?


service
Zoek!

Hyves

Always in touch with your friends

27-02-2008 - Drie jaar geleden had niemand nog van Hyves gehoord. Inmiddels is ‘we hyven’ net zo’n gevleugelde uitspraak geworden als ‘we bellen, faxen of mailen’… Hoe kon een klein internetbedrijf zo snel uitgroeien tot het populairste vriendennetwerk in Nederland, met een paar miljard pageviews per maand? Eva Kol dook in de korte geschiedenis van Hyves en maakte de balans op.
Hyves
Hyves

Bijna 6 miljoen leden heeft Hyves en wie denkt dat dat allemaal jongeren zijn, vergist zich. Ook boven de dertig weten steeds meer mensen vrienden en contacten via Hyves te vinden. En niet alleen maar voor de gezelligheid; voor veel bedrijven is netwerken via Hyves big business.

Waarom heel Nederland verslaafd is aan Hyves beschrijft Eva Kol in Hyves. Diep hoefde de auteur niet te spitten. Als oud-stagiair en -medewerker kent ze de oprichters van dichtbij en het bedrijf van binnenuit. Dat maakt de verhalen die zij opdiept extra boeiend.

Want wie zijn Raymond Spanjar en de zijnen, wat is het geheim achter hun megasucces, wat kun je allemaal met Hyves, welke bekende hyvers zijn er en hoe zet je het digitale netwerk in voor je eigen bedrijf?

Hyves (Kosmos Uitgevers) ligt nu in de boekhandel , prijs €9,95 .Door onze redactie

Zie ook:

Artikel(en)
» Gratis cd's via Hyves

Person(en)
» Eva Kol

Werk(en) - Artefacts
» Hyves

< Nieuwsoverzicht

1. 500 jaar Jheronimus Bosch
In 2016 is het 500 jaar geleden dat Jheronimus Bosch in ’s-Hertogenbosch overleed. Met een uitgebreid programma wordt de beroemde schilder herdacht en geëerd onder de titel Jheronimus Bosch 500, een meerjarige manifestatie, met 2016 als hoogtepunt.
2. NOFX: TheReview
NOFX speelde na 5 jaar eindelijk weer eens in Nederland. Hun nieuwste live album heet 'They've Actually Gotten Worse Live'. Die titel bleek gisteravond in de Melkweg niet terecht.


Hyves lezersmeningen

Geef je mening!
Om deze functie te gebruiken moet je ingelogd zijn, en lid zijn van theAgenda.nlRecentelijk toegevoegd
Interieur met veel Franse elementenFreskuZeer licht en luchtig interieurChippendales - Break the Rules 2016Bosch by night artist impression Garden of Earthly delights

• Fresku
• KOVACS
 feedback hoek  home     wat     waar     wanneer     nieuws     zoeken     top&hot     instellingen     adverteren  
© Copyright 2003-2016 theAgenda.nl/HyperLeap

theAgenda special
500 jaar Jheronimus Bosch
Jheronimus Bosch, De Hooiwagen, Madrid, Museo Nacional del Prado.