theAgenda.nl - tips, nieuws, evenementen, locaties, sterren
wat - kies categorie
waar - kies plaats
wanner - kies tijdstip
Uitgaan > Dansen Cultuur > Concert Cultuur > Musicals Cultuur > Klassiek Uitgaan > Film Cultuur > Theater Cultuur > Musea Cultuur Uitgaan > Eten Familie Familie > KinderEvents Doen > Actief Buiten Wegwezen > Hotels Spannend > Erotiek  
Je bent niet ingelogd

..vergeten?


service
Zoek!

Rol Heath Ledger overgenomen door sterren

19-02-2008 - Johnny Depp, Jude Law en Colin Farrell gaan de reeds gedraaide beelden van Heath Ledger redden en ervoor zorgen dat hij nog eenmaal in de bioscoop te zien zal zijn.
Heath Ledger
Heath Ledger
Foto: aolcdn.com

Johnny Depp, Jude Law en Colin Farrell hebben toegezegd de rol van de overleden Heath Ledger in de film "The Imaginarium of Docter Parnassus" over te zullen nemen. Zij zullen alle drie de rol van 'Tony' vertolken, zodat de al geschoten beelden met Ledger alsnog gebruikt kunnen worden.

De Australische acteur Heath Ledger overleed eind januari aan een overdosis van verschillende medicijnen. De drie bekende acteurs willen er voor zorgen dat de film met de laatste opnames van Ledger worden gered en in de bioscoop verschijnt.

Het personage van 'Tony' zal door middel van magische spiegels steeds van uiterlijk veranderen waardoor Depp, Law en Farrell allen dezelfde rol kunnen spelen. In "The Imaginarium of Docter Parnassus" zullen eveneens "Christopher Plummer" (Twelve Monkeys, National Treasure) en zanger en acteur "Tom Waits" te zien zijn.

Johnny Depp is momenteel te zien als Sweeney Todd en werkt aan de films Public Enemies en "Shantaram", die in 2009 zullen verschijnen. Jude Law verscheen eerder o.a. in The Holiday en My Blueberry Nights. Colin Farrell was recentelijk te zien in Woody Allens Cassandra's Dream en verschijnt in juni op het witte doek met In Bruges.

Door Trendaz.com / Reuters

Zie ook:

Artikel(en)
» Dood Ledger gevolg medicijnen
» Brokeback Mountain acteur Heath Ledger overleden

Person(en)
» Heath Ledger
» Johnny Depp
» Jude Law

< Nieuwsoverzicht

1. 500 jaar Jheronimus Bosch
In 2016 is het 500 jaar geleden dat Jheronimus Bosch in ’s-Hertogenbosch overleed. Met een uitgebreid programma wordt de beroemde schilder herdacht en geëerd onder de titel Jheronimus Bosch 500, een meerjarige manifestatie, met 2016 als hoogtepunt.
2. NOFX: TheReview
NOFX speelde na 5 jaar eindelijk weer eens in Nederland. Hun nieuwste live album heet 'They've Actually Gotten Worse Live'. Die titel bleek gisteravond in de Melkweg niet terecht.


Rol Heath Ledger overgenomen door sterren lezersmeningen

Geef je mening!
Om deze functie te gebruiken moet je ingelogd zijn, en lid zijn van theAgenda.nlRecentelijk toegevoegd
Interieur met veel Franse elementenFreskuZeer licht en luchtig interieurChippendales - Break the Rules 2016Bosch by night artist impression Garden of Earthly delights

• Fresku
• KOVACS
 feedback hoek  home     wat     waar     wanneer     nieuws     zoeken     top&hot     instellingen     adverteren  
© Copyright 2003-2016 theAgenda.nl/HyperLeap

theAgenda special
500 jaar Jheronimus Bosch
Jheronimus Bosch, De Hooiwagen, Madrid, Museo Nacional del Prado.