theAgenda.nl - tips, nieuws, evenementen, locaties, sterren
wat - kies categorie
waar - kies plaats
wanner - kies tijdstip
Uitgaan > Dansen Cultuur > Concert Cultuur > Musicals Cultuur > Klassiek Uitgaan > Film Cultuur > Theater Cultuur > Musea Cultuur Uitgaan > Eten Familie Familie > KinderEvents Doen > Actief Buiten Wegwezen > Hotels Spannend > Erotiek  
Je bent niet ingelogd

..vergeten?

service
Zoek!

Rechtszaak McCartney en Mills begonnen

12-02-2008 - Gisteren begon in Londen de strijd tussen Macca en zijn ex-vrouw over de verdeling van zijn enorme kapitaal.

Ex-Beatle Paul McCartney en Heather Mills gingen al in mei 2006 uit elkaar, maar ze voeren nog steeds een bitter gevecht over de verdeling van zijn miljoenen en voogdij over hun dochtertje Beatrice.

Vrienden van McCartney verklaarden gisteren tegenover de Britse krant Daily Mirror dat de zanger het vervelend vindt dat de strijd met zijn ex-echtgenote voor de rechter moet worden uitgevochten, maar dat hij vastbesloten is niet aan haar eisen toe te geven.

"Hij is eerder verdrietig dan kwaad, maar hij zal geen concessies doen," verklaart een bekende: "Hij wilde ervoor zorgen dat hun scheiding stilletjes geregeld werd, maar Heather heeft dat niet toegstaan. Nu wil hij dat dit door de juiste instanties wordt uitgezocht en jammer genoeg voor hen beiden is dat in de rechtszaal."

De 40-jarige Heather Mills eist een groot deel van McCartney's vermogen (825 miljoen Pond) voor zich op. De media zijn het er niet over eens hoe groot het bedrag is dat ze van haar ex-man zal vragen. Wel is duidelijk dat Mills in de rechtszaal haar eigen zaak voert.

De verwachting is dat Heather onder meer veel geld zal vragen vanwege de beveiliging die ze nodig heeft voor zichzelf en dochtertje Beatrice.

Vrienden van de dierenrechtenactiviste verklaren dat Mills niet uit is op Macca's geld, maar dat ze gerechtigheid wil, omdat haar leven verwoest is door haar huwelijk met McCartney.

Tijdens de hoorzittingen zal er ook worden gesproken over de voogdij over het vier jaar oude dochtertje van McCartney en Mills, en de financiële middelen voor haar.

Waarschijnlijk zal Heather Mills een bepaald bedrag geboden worden, dat hoger kan worden als ze ermee instemt om deze zaak buiten de pers te houden.


Door Daily Mirror

Zie ook:

Artikel(en)
» Paul McCartney scheidt
» Ex Paul McCartney was pornoster
» 25 miljoen voor Heather Mills

Person(en)
» Paul McCartney
» Heather Mills

< Nieuwsoverzicht

1. NOFX: TheReview
NOFX speelde na 5 jaar eindelijk weer eens in Nederland. Hun nieuwste live album heet 'They've Actually Gotten Worse Live'. Die titel bleek gisteravond in de Melkweg niet terecht.


Rechtszaak McCartney en Mills begonnen lezersmeningen

Geef je mening!
Om deze functie te gebruiken moet je ingelogd zijn, en lid zijn van theAgenda.nlRecentelijk toegevoegd
Kamer Pension De PegelLennard Kiezenbrink tijdens een optreden begin 2019Heerlijcke Markt

 feedback hoek  home     wat     waar     wanneer     nieuws     zoeken     top&hot     instellingen     adverteren     privacy  
© Copyright 2003-2021 theAgenda.nl/HyperLeap