theAgenda.nl - tips, nieuws, evenementen, locaties, sterren
wat - kies categorie
waar - kies plaats
wanner - kies tijdstip
Uitgaan > Dansen Cultuur > Concert Cultuur > Musicals Cultuur > Klassiek Uitgaan > Film Cultuur > Theater Cultuur > Musea Cultuur Uitgaan > Eten Familie Familie > KinderEvents Doen > Actief Buiten Wegwezen > Hotels Spannend > Erotiek  
Je bent niet ingelogd

..vergeten?


service
Zoek!

Dood Ledger gevolg medicijnen

07-02-2008 - De autoriteiten maakten gisteren in New York bekend dat de acteur, die twee weken geleden dood werd gevonden in zijn appartement, stierf door overmatig medicijngebruik.
Heath Ledger
Heath Ledger
Foto: aolcdn.com

Heath Ledger, bekend van onder meer de film Brokeback Mountain, gebruikte medicijnen die door zijn arts waren voorgeschreven, maar doordat hij de medicatie op de verkeerde manier gebruikt heeft, is er vergiftiging opgetreden.

Dat was de conclusie van deskundigen die zijn lichaam hebben onderzocht. Zij vonden meer liefst zes verschillende soorten medicijnen in het lichaam van de acteur.

Toen Ledger op 22 januari werd gevonden in zijn appartement was hij omringd door slaap- en kalmeringspillen en pijnstillers. Die medicijnen hebben bij elkaar een dodelijke cocktail betekend. De onderszoekers concluderen dan ook dat Ledgers dood een ongeluk is geweest.

Heath Ledger had tot enige tijd geleden een relatie met actrice Michelle Williams, met wie hij ook een dochtertje, Matilda, had.

Door onze redactie

Zie ook:

Artikel(en)
» Rol Heath Ledger overgenomen door sterren
» Brokeback Mountain acteur Heath Ledger overleden

Person(en)
» Heath Ledger
» Michelle Williams

< Nieuwsoverzicht

1. 500 jaar Jheronimus Bosch
In 2016 is het 500 jaar geleden dat Jheronimus Bosch in ’s-Hertogenbosch overleed. Met een uitgebreid programma wordt de beroemde schilder herdacht en geëerd onder de titel Jheronimus Bosch 500, een meerjarige manifestatie, met 2016 als hoogtepunt.
2. NOFX: TheReview
NOFX speelde na 5 jaar eindelijk weer eens in Nederland. Hun nieuwste live album heet 'They've Actually Gotten Worse Live'. Die titel bleek gisteravond in de Melkweg niet terecht.


Dood Ledger gevolg medicijnen lezersmeningen

Geef je mening!
Om deze functie te gebruiken moet je ingelogd zijn, en lid zijn van theAgenda.nlRecentelijk toegevoegd
Interieur met veel Franse elementenFreskuZeer licht en luchtig interieurChippendales - Break the Rules 2016Bosch by night artist impression Garden of Earthly delights

• Fresku
• KOVACS
 feedback hoek  home     wat     waar     wanneer     nieuws     zoeken     top&hot     instellingen     adverteren  
© Copyright 2003-2016 theAgenda.nl/HyperLeap

theAgenda special
500 jaar Jheronimus Bosch
Jheronimus Bosch, De Hooiwagen, Madrid, Museo Nacional del Prado.