theAgenda.nl - tips, nieuws, evenementen, locaties, sterren
wat - kies categorie
waar - kies plaats
wanner - kies tijdstip
Uitgaan > Dansen Cultuur > Concert Cultuur > Musicals Cultuur > Klassiek Uitgaan > Film Cultuur > Theater Cultuur > Musea Cultuur Uitgaan > Eten Familie Familie > KinderEvents Doen > Actief Buiten Wegwezen > Hotels Spannend > Erotiek  
Je bent niet ingelogd

..vergeten?

service
Zoek!

Britney uit ziekenhuis

07-02-2008 - Tot ongenoegen van haar ouders is de oud-popster gisterochtend ontslagen van de psychiatrische afdeling van het ziekenhuis waar ze zich bevond.

Spears werd enkele dagen geleden opgenomen omdat ze depressief zou zijn en wellicht een gevaar voor zichzelf en haar omgeving kon vormen.

Britney's ellende begon ongeveer een jaar geleden, toen de zangeres ging scheiden van haar man Kevin Federline en er een hevige strijd ontstond over de voogdij over hun twee zoontjes. Die mag Britney inmiddels al een paar weken niet meer zien.

Nadat de zangeres vorige week in het ziekenhuis werd opgenomen, kende een rechter de zeggenschap over haar geld toe aan haar ouders en vaardigde hij een straatverbod uit tegen Sam Lufti, haar manager en goede vriend. Britney's ouders zijn van mening dat hij een slechte invloed op hun dochter heeft. Hij zou haar meerdere malen drugs hebben gegeven.

Na haar vrijlating vertrok Spears meteen uit het ziekenhuis, om met een andere vriend, fotograaf Adnan Ghalib, een nieuwe advocaat te bezoeken. Die moet ervoor zorgen dat de zangeres zo snel mogelijk weer zelf over haar geld kan beschikken.

Na dat bezoekje trokken Britney en Ghalib naar een hotel, waar even later ook haar vader op de stoep stond. Met gerechtsdocumenten in de hand probeerde hij het beveiligingspersoneel en de aanwezige agenten ervan te overtuigen hem te helpen zijn dochter weer mee naar huis te nemen. Uiteindelijk lukte dat tegen de avond.

Vader Spears zou van plan zijn bij zijn dochter in te trekken om ervoor te zorgen dat ze zichzelf weer in de hand krijgt.

Door onze redactie

Zie ook:

Artikel(en)
» Britney opnieuw in Ziekenhuis
» Britney verliest bezoekrecht zoontjes
» Britney Spears per ambulance afgevoerd

Person(en)
» Britney Spears

< Nieuwsoverzicht

1. NOFX: TheReview
NOFX speelde na 5 jaar eindelijk weer eens in Nederland. Hun nieuwste live album heet 'They've Actually Gotten Worse Live'. Die titel bleek gisteravond in de Melkweg niet terecht.


Britney uit ziekenhuis lezersmeningen

Geef je mening!
Om deze functie te gebruiken moet je ingelogd zijn, en lid zijn van theAgenda.nlRecentelijk toegevoegd
Kamer Pension De PegelLennard Kiezenbrink tijdens een optreden begin 2019Heerlijcke Markt

 feedback hoek  home     wat     waar     wanneer     nieuws     zoeken     top&hot     instellingen     adverteren     privacy  
© Copyright 2003-2021 theAgenda.nl/HyperLeap