theAgenda.nl - tips, nieuws, evenementen, locaties, sterren
wat - kies categorie
waar - kies plaats
wanner - kies tijdstip
Uitgaan > Dansen Cultuur > Concert Cultuur > Musicals Cultuur > Klassiek Uitgaan > Film Cultuur > Theater Cultuur > Musea Cultuur Uitgaan > Eten Familie Familie > KinderEvents Doen > Actief Buiten Wegwezen > Hotels Spannend > Erotiek  
Je bent niet ingelogd

..vergeten?

service
Zoek!

Review Schudden met Zout

23-12-2007 - Caberetduo Schudden tourt momenteel door Nederland met hun voorstelling 'Zout'. theAgenda was erbij tijdens hun voorstelling zaterdag 22 december in de Lindenberg Theater in Nijmegen.

Schudden bestaat uit de heren Emiel de Jong en Noël van Santen. Zout is hun derde voorstelling en genomineerd voor Poelifinarioprijs 2006-2007.

Zout bleek een ongelooflijk leuke en verrassende show te zijn. Het is vooral fysiek en visueel cabaret, en er wordt dan ook vrij weinig gesproken. En daarin schuilt juist de kracht van beide heren.

Een wit houten huisje vormt het decor van de voorstelling. Dit huisje wordt gedurende de voorstelling getransformeerd van treincoupé, peeskamer tot kermiskar. Vandaaruit komen de meest slapstickachtige figuren tevoorschijn.

Alle sketches lopen heel soepel in elkaar over als een kleine rode draad met veel hilarische en ontroerende fragmenten. Een voorstelling met een kop en een staart . Centraal staan een vader en een zoon die een vakantieweekend vieren in een tuinhuisje en vandaaruit wordt je als publiek meegenomen in een woordloos James Bond avontuur tot aan een Finding Nemo achtige sketch en eindigt de voorstelling waar het begon.

Zout is dus een echte aanrader en terecht genomineerd. Humor en melancholie gaan hand aan hand bij de beide heren. Zout van Schudden is nog te zien in de theaters tot en met 19 januari 2008.


Door Yvette Gumbs

Zie ook:

Evenement - geweest:
» Zout

Groep(en)
» Schudden

< Nieuwsoverzicht

1. NOFX: TheReview
NOFX speelde na 5 jaar eindelijk weer eens in Nederland. Hun nieuwste live album heet 'They've Actually Gotten Worse Live'. Die titel bleek gisteravond in de Melkweg niet terecht.


Review Schudden met Zout lezersmeningen

Geef je mening!
Om deze functie te gebruiken moet je ingelogd zijn, en lid zijn van theAgenda.nlRecentelijk toegevoegd
Kamer Pension De PegelLennard Kiezenbrink tijdens een optreden begin 2019Heerlijcke Markt

 feedback hoek  home     wat     waar     wanneer     nieuws     zoeken     top&hot     instellingen     adverteren     privacy  
© Copyright 2003-2021 theAgenda.nl/HyperLeap