theAgenda.nl - tips, nieuws, evenementen, locaties, sterren
wat - kies categorie
waar - kies plaats
wanner - kies tijdstip
Uitgaan > Dansen Cultuur > Concert Cultuur > Musicals Cultuur > Klassiek Uitgaan > Film Cultuur > Theater Cultuur > Musea Cultuur Uitgaan > Eten Familie Familie > KinderEvents Doen > Actief Buiten Wegwezen > Hotels Spannend > Erotiek  
Je bent niet ingelogd

..vergeten?


service
Zoek!

'Ja Zuster, Nee Zuster' in 2010 als musical

13-12-2007 - V&V Entertainment brengt in 2010 een musicalversie van deze populaire tv-serie op de planken. Met in de hoofdrol musicalster Annick Boer.
Welke musicals zien we volgend seizoen?
Welke musicals zien we volgend seizoen?
Foto: ABC Online

Boer gaat in Ja Zuster, Nee Zuster de rol van Zuster Klivia vertolken. Annick Boer was eerder te zien in de musicals 'Titanic', 'Rembrandt' en 'Doe Maar!'. Voor haar spel in die laatste productie won ze een Musical Award.

De producenten van V&V Entertainment, Albert Verlinde en Roel Vente, moesten maar liefst acht maanden onderhandelen met de erven van Annie M.G. Schmidt en Harry Bannink, de schrijfster en de componist van Ja Zuster, Nee Zuster.

Dat leverde, naast de rechten voor deze musical, echter ook rechten op voor de productie van zes andere werken, waaronder 'Heerlijk duurt het langst', 'Foxtrot' en 'En nu naar bed'. Of en wanneer deze musicals door V&V Entertainment op de planken worden gebracht is nog niet bekend.

Door V&V Entertainment / ANP

Zie ook:

Artikel(en)
» Musicals

Evenement - geweest:
» Ja Zuster, Nee Zuster

Person(en)
» Annick Boer

Groep(en)
» Albert Verlinde Entertainment

< Nieuwsoverzicht

1. 500 jaar Jheronimus Bosch
In 2016 is het 500 jaar geleden dat Jheronimus Bosch in ’s-Hertogenbosch overleed. Met een uitgebreid programma wordt de beroemde schilder herdacht en geëerd onder de titel Jheronimus Bosch 500, een meerjarige manifestatie, met 2016 als hoogtepunt.
2. NOFX: TheReview
NOFX speelde na 5 jaar eindelijk weer eens in Nederland. Hun nieuwste live album heet 'They've Actually Gotten Worse Live'. Die titel bleek gisteravond in de Melkweg niet terecht.


'Ja Zuster, Nee Zuster' in 2010 als musical lezersmeningen

Geef je mening!
Om deze functie te gebruiken moet je ingelogd zijn, en lid zijn van theAgenda.nlRecentelijk toegevoegd
Interieur met veel Franse elementenFreskuZeer licht en luchtig interieurChippendales - Break the Rules 2016Bosch by night artist impression Garden of Earthly delights

• Fresku
• KOVACS
 feedback hoek  home     wat     waar     wanneer     nieuws     zoeken     top&hot     instellingen     adverteren  
© Copyright 2003-2016 theAgenda.nl/HyperLeap

theAgenda special
500 jaar Jheronimus Bosch
Jheronimus Bosch, De Hooiwagen, Madrid, Museo Nacional del Prado.