theAgenda.nl - tips, nieuws, evenementen, locaties, sterren
wat - kies categorie
waar - kies plaats
wanner - kies tijdstip
Uitgaan > Dansen Cultuur > Concert Cultuur > Musicals Cultuur > Klassiek Uitgaan > Film Cultuur > Theater Cultuur > Musea Cultuur Uitgaan > Eten Familie Familie > KinderEvents Doen > Actief Buiten Wegwezen > Hotels Spannend > Erotiek  
Je bent niet ingelogd

..vergeten?


service
Zoek!

Bezetting Glazen Huis 2007

07-12-2007 - Gerard Ekdom, Michiel Veenstra en Rob Stenders zullen in de week voor kerst in het Glazen Huis van radiozender 3FM plaatsnemen.
Het Glazen Huis in 2005
Het Glazen Huis in 2005
Foto: Dirk Jan van Veelen

DJ Giel Beelen maakte vanochtend in zijn radioprogramma bekend dat de luisteraars van de zender op deze drie mannen hebben gestemd.

Vanaf 19 december zullen ze zich zes dagen lang in het Glazen Huis, dat dit jaar in Den Haag komt te staan, inzetten voor de jaarlijkse Serious Request-actie. Ze doen dat door een marathonuitzending van zes dagen te verzorgen en ondertussen niets te eten. Er mag dit jaar voor het eerst ook niet gerookt worden.

Het goede doel van dit jaar is schoon drinkwater. Het geld dat door het Nederlandse 3FM, de Belgische zender Studio Brussel en de Zwitserse zender Couleur 3 wordt opgehaald, zal worden overhandigd aan het Rode Kruis, dat het geld aan dit doel zal besteden.

Radio-DJ Eric Corton heeft zich inmiddels laten beedigen als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand in de gemeente Den Haag. Op 23 december zal hij een huwelijk voltrekken, uiteraard van het paar dat hiervoor (en voor het goede doel) het meeste geld biedt.


Door 3FM Serious Request

Zie ook:

Artikel(en)
» Prins van Oranje sluit het Glazen Huis
» 3FM Serious Request 2007
» Verkiezing Glazen Huis Radio 3FM geopend
» 3FM Serious Request 2008
» Glazen Huis naar Groningen
» DJ's Glazen Huis 2014 bekend

Person(en)
» Gerard Ekdom
» Giel Beelen
» Eric Corton

Groep(en)
» Radio 3FM

< Nieuwsoverzicht

1. 500 jaar Jheronimus Bosch
In 2016 is het 500 jaar geleden dat Jheronimus Bosch in ’s-Hertogenbosch overleed. Met een uitgebreid programma wordt de beroemde schilder herdacht en geëerd onder de titel Jheronimus Bosch 500, een meerjarige manifestatie, met 2016 als hoogtepunt.
2. NOFX: TheReview
NOFX speelde na 5 jaar eindelijk weer eens in Nederland. Hun nieuwste live album heet 'They've Actually Gotten Worse Live'. Die titel bleek gisteravond in de Melkweg niet terecht.


Bezetting Glazen Huis 2007 lezersmeningen

Geef je mening!
Om deze functie te gebruiken moet je ingelogd zijn, en lid zijn van theAgenda.nlRecentelijk toegevoegd
Interieur met veel Franse elementenFreskuZeer licht en luchtig interieurChippendales - Break the Rules 2016Bosch by night artist impression Garden of Earthly delights

• Fresku
• KOVACS
 feedback hoek  home     wat     waar     wanneer     nieuws     zoeken     top&hot     instellingen     adverteren  
© Copyright 2003-2016 theAgenda.nl/HyperLeap

theAgenda special
500 jaar Jheronimus Bosch
Jheronimus Bosch, De Hooiwagen, Madrid, Museo Nacional del Prado.