theAgenda.nl - tips, nieuws, evenementen, locaties, sterren
wat - kies categorie
waar - kies plaats
wanner - kies tijdstip
Uitgaan > Dansen Cultuur > Concert Cultuur > Musicals Cultuur > Klassiek Uitgaan > Film Cultuur > Theater Cultuur > Musea Cultuur Uitgaan > Eten Familie Familie > KinderEvents Doen > Actief Buiten Wegwezen > Hotels Spannend > Erotiek  
Je bent niet ingelogd

..vergeten?


service
Zoek!

Britney chanteert Paris

Bitchfight!

06-12-2007 - Paris en Britney waren eerst de grootste vriendinnen, maar dat lijkt nu voorbij. Nadat de blondines ruzie kregen tijdens het verjaardagsfeestje van Spears is Britney uit op wraak.
Britney en Paris nog samen op stap
Britney en Paris nog samen op stap
Foto: hln.be

Britney Spears chanteert Paris Hilton met beeldmateriaal waarop Paris een vriendin van haar kust. Spears is razend op Hilton. Ze stuurde Hilton een dreigbrief. Als Paris, Britney en haar vriendinnen niet beter behandelt, dan gooit Spears de gefilmde tongzoen op het internet.

Voor Paris zou het niet de eerste keer zijn dat er een prikkelend filmpje van haar op het internet te vinden is. Drie jaar geleden was al een eerdere film te bekijken van haar. Deze was op het internet gezet door haar ex Rick Salomon. De titel 'One Night in Paris' zegt al genoeg.

Paris zou echter niet echt onder de indruk zijn van de chantage. 'Ze lachte toen ze de brief kreeg, ze vindt dat Britney zich kinderachtig gedraagt', aldus de bron.


Door onze redactie

Zie ook:

Artikel(en)
» Britney's Blackout
» Britney Spears verliest voorlopige voogdijzaak
» Britney Spears opnieuw in opspraak
» Verplichte drugstests voor Britney Spears
» Britney Spears per ambulance afgevoerd
» Britney weer uit ziekenhuis

Person(en)
» Britney Spears
» Paris Hilton

< Nieuwsoverzicht

1. 500 jaar Jheronimus Bosch
In 2016 is het 500 jaar geleden dat Jheronimus Bosch in ’s-Hertogenbosch overleed. Met een uitgebreid programma wordt de beroemde schilder herdacht en geëerd onder de titel Jheronimus Bosch 500, een meerjarige manifestatie, met 2016 als hoogtepunt.
2. NOFX: TheReview
NOFX speelde na 5 jaar eindelijk weer eens in Nederland. Hun nieuwste live album heet 'They've Actually Gotten Worse Live'. Die titel bleek gisteravond in de Melkweg niet terecht.


Britney chanteert Paris lezersmeningen

Geef je mening!
Om deze functie te gebruiken moet je ingelogd zijn, en lid zijn van theAgenda.nlRecentelijk toegevoegd
Interieur met veel Franse elementenFreskuZeer licht en luchtig interieurChippendales - Break the Rules 2016Bosch by night artist impression Garden of Earthly delights

• Fresku
• KOVACS
 feedback hoek  home     wat     waar     wanneer     nieuws     zoeken     top&hot     instellingen     adverteren  
© Copyright 2003-2016 theAgenda.nl/HyperLeap

theAgenda special
500 jaar Jheronimus Bosch
Jheronimus Bosch, De Hooiwagen, Madrid, Museo Nacional del Prado.