theAgenda.nl - tips, nieuws, evenementen, locaties, sterren
wat - kies categorie
waar - kies plaats
wanner - kies tijdstip
Uitgaan > Dansen Cultuur > Concert Cultuur > Musicals Cultuur > Klassiek Uitgaan > Film Cultuur > Theater Cultuur > Musea Cultuur Uitgaan > Eten Familie Familie > KinderEvents Doen > Actief Buiten Wegwezen > Hotels Spannend > Erotiek  
Je bent niet ingelogd

..vergeten?

service
Zoek!

Céline Dion voelt zich niet welkom

22-11-2007 - Bij haar komende wereldtournee, die in februari begint, zal Céline Dion de Canadese stad Halifax overslaan vanwege de negatieve publiciteit rond de zangeres aldaar.

Céline zou optreden in Halifax Common, een groot nieuw park. De afzegging werd vorige week al bekendgemaakt, maar toen werd als reden opgegeven, dat het park niet geschikt zou zijn voor de uitbundige show van Dion en dat een optreden daar niet "in het belang van de fans" zou zijn.

Manager en echtgenoot Rene Angelil maakte gisteren in de Canadese media echter bekend dat er een andere reden is voor het afzeggen van het concert in Halifax. Hij legt de schuld bij alle negatieve berichtgeving in lokale kranten, radio-shows en fora op het internet.

"Er is maar één reden voor de afzegging, en je weet wat dat is", zei Angelil tijdens een interview: "Ik zeg niet dat alle inwoners van Halifax negatief zijn, maar dit is een kwestie van gevoel. Ik weet niet hoe jij je zou voelen als je naar een stad zou gaan waar je elke dag leest dat dit niet de plek is voor jou, dat je niet moet komen en dat men iemand anders verwachtte".

Met dat laatste doelt Angelil op een artikel in de Halifax Daily News, waarin een columnist schrijft dat het concert van Dion een teleurstelling is en dat hij liever een rockband zou zien in zijn stad. De meeste reacties op dit artikel op de website van de krant waren van gelijke aard.

Angelil verbaast zich over het feit dat de show van Dion al vantevoren wordt afgekraakt. Negatieve recensies na een concert horen er volgens hem nu eenmaal bij, maar negatieve reacties op een concert dat nog niet eens heeft plaatsgevonden vindt hij zeer verbazingwekkend.

De wereldtournee van Céline Dion begint op 14 februari 2008 met een benefietconcert in Johannesburg, Zuid-Afrika. De laatste show vindt plaats op 30 januari 2009 in het Amerikaanse Fort Lauderdale.

Op 13, 14 en 16 mei staat Dion in het sportpaleis in Antwerpen. Op 2 juni is ze te zien in de Amsterdam Arena.

Door CBC News

Zie ook:

Artikel(en)
» Celine Dion komt naar Nederland

Evenement - geweest:
» Celine Dion: Taking Chances tour

Person(en)
» Céline Dion

< Nieuwsoverzicht

1. NOFX: TheReview
NOFX speelde na 5 jaar eindelijk weer eens in Nederland. Hun nieuwste live album heet 'They've Actually Gotten Worse Live'. Die titel bleek gisteravond in de Melkweg niet terecht.


Céline Dion voelt zich niet welkom lezersmeningen

Geef je mening!
Om deze functie te gebruiken moet je ingelogd zijn, en lid zijn van theAgenda.nlRecentelijk toegevoegd
Kamer Pension De PegelLennard Kiezenbrink tijdens een optreden begin 2019Heerlijcke Markt

 feedback hoek  home     wat     waar     wanneer     nieuws     zoeken     top&hot     instellingen     adverteren     privacy  
© Copyright 2003-2021 theAgenda.nl/HyperLeap