theAgenda.nl - tips, nieuws, evenementen, locaties, sterren
wat - kies categorie
waar - kies plaats
wanner - kies tijdstip
Uitgaan > Dansen Cultuur > Concert Cultuur > Musicals Cultuur > Klassiek Uitgaan > Film Cultuur > Theater Cultuur > Musea Cultuur Uitgaan > Eten Familie Familie > KinderEvents Doen > Actief Buiten Wegwezen > Hotels Spannend > Erotiek  
Je bent niet ingelogd

..vergeten?

service
Zoek!

MNM - B32

(Museumnacht Maastricht)
cultuur>design & cultuur>expo's & cultuur>musea
Variété: Planet Talullah
De lucht is zwaar, zwoel en zweterig. Langzaam gaat het gordijn open. Een donker silhouet treedt naar voren. Wie zou het zijn? De zangeres met de drie armen? David Bowie die afscheid neemt, of toch Johnny Cash met een laatste toegift? B32 presenteert tijdens de Museumnacht een nieuwe editie van het variété theater Talullah. Op het podium van Planet Talullah zullen een groot aantal kunstenaars en performers uit Maastricht en omgeving zich verzamelen. Samen brengen ze een ode aan de improvisatie, de spontaniteit en aan de Nacht. Laat je verrassen door: Opera en dubstep, poëzie en poppenkast, champagne én rotte tomaten.

De nachtburgemeesters van Maastricht heten je welkom!
Doorlopend van 20.00-24.00u

Met 80m2 expositieruimte en een groep enthousiaste vrijwilligers toont B32 sinds 2001 haar urgentie aan, met circa 9 tentoonstellingen en diverse eendaagse evenementen per jaar.
Bijzonder:
B32 is een onafhankelijk initiatief voor kunstenaars dat ruimte biedt voor experimentele, maar vooral boeiende kunst- en cultuuruitingen. B32 is geïnteresseerd in alles wat in het gevestigde circuit moeite heeft om een plek te vergaren. Uitvalsbasis is de grote lichte ruimte in het centrum van Maastricht waar regelmatig nieuw werk is te zien. Meestal van jonge kunstenaars uit de regio, in dialoog met bijdragen uit de rest van de wereld. Het kunstenaarsinitiatief biedt ruimte voor artistieke talentontwikkeling, ervaring en experiment in de beroepspraktijk en coaching door inmiddels doorgegroeide professionals.

wwwBezoek website MNM - B32
Zie MNM - B32 in actie


Variete Talullah
Variete Talullah
Foto: B32

wnnr

Agenda van MNM - B32

 toekomst  geweest 

Zie 'geweest'

Nieuws over MNM - B32

Eerste Museumnacht in Maastricht
21-03-2016 Topkunst. Onverwachte ontmoetingen. Performances. Nieuwe plekken. Workshops. Storytelling. Minitours. Sneak previews. Drankjes. Beats. Tijdens Museumnacht Maastricht schittert het culturele kapitaal van de stad. ...lees meer

MNM - B32 - informatie, agendas, shows, nieuws


MNM - B32 lezersmeningen

Geef je mening!
Om deze functie te gebruiken moet je ingelogd zijn, en lid zijn van theAgenda.nlGelieve onjuistheden aan ons te melden
Om deze functie te gebruiken moet je ingelogd zijn, en lid zijn van theAgenda.nlRecentelijk toegevoegd
Kamer Pension De PegelClannadHeerlijcke Markt

• Clannad
• O ja!

  home     wat     waar     wanneer     nieuws     zoeken     top&hot     instellingen     adverteren     privacy  
© Copyright 2003-2020 theAgenda.nl/HyperLeap