theAgenda.nl - tips, nieuws, evenementen, locaties, sterren
wat - kies categorie
waar - kies plaats
wanner - kies tijdstip
Uitgaan > Dansen Cultuur > Concert Cultuur > Musicals Cultuur > Klassiek Uitgaan > Film Cultuur > Theater Cultuur > Musea Cultuur Uitgaan > Eten Familie Familie > KinderEvents Doen > Actief Buiten Wegwezen > Hotels Spannend > Erotiek  
Je bent niet ingelogd

..vergeten?

service
Zoek!

iPod DJ Party

(dance event)
cultuur>andere & uitgaan>dance & uitgaan>dansen
Naar aanleiding van het achterhaalde concept: ‘geen feest zonder bekende dj’, bewijst Apple sinds de introductie van de iPod twee jaar geleden het tegendeel. Het zijn feesten waarbij de ‘standaarddj thuis mag blijven, en het publiek aan draai is met de eigen iPod. Al eerder vonden in New York en Londen soortgelijke feesten plaats.
iPod richt zich op jongeren boven de gemiddelde disco-leeftijd die zich bezig houden met lifestyle, daarom is als locatie gekozen voor het GEM museum in Den Haag. Het concept is als volgt: De iDJ’s zijn alle personen met een iPod die zich aanmelden via email en website. Via deze weg kun je een T-shirt reserveren met een volgnummer dat een plaats aan achter de draaitafel vaststelt. De iDJ sluit zijn iPod aan op de 2000 watt mix-set en mag drie keer ongeveer 3.5 min. zijn eigen muziek afspelen.
Het draaien gebeurt steeds twee-aan-twee waarbij de iHost (degene die het meng-paneel bedient) ervoor zorgt dat het ene nummer in het andere gemixed word. Zo kan een samenspel óf juist een ‘battleontstaan tussen twee totaal onbekenden. Bridget Maasland fungeert deze avond als host, zij zorgt ervoor dat de iDJ’s op tijd bij de draaitafel arriveren en zal ze aanmoedigen om op te treden.
Aan de hand van de stemming en dans van het publiek, dat zal worden aangemoedigd door live-percussie, dansers en danseressen, zullen de twee beste iDJ’s gekozen worden. Deze zullen de nacht samen afsluiten en de allerbeste die het publiek ‘total-loskan laten gaan wint de nieuwe iPod mini.

metBridget Maasland
prijs€7,50 - in de voorverkoop ex. fee
€12,50 - aan de kassa
wwwBezoek website iPod DJ Party

prijzen:
€7,50 - in de voorverkoop ex. fee
€12,50 - aan de kassawnnr

Agenda van iPod DJ Party

 toekomst  geweest 

Zie 'geweest'

iPod DJ Party - informatie, agendas, shows, nieuws


iPod DJ Party lezersmeningen

Geef je mening!
Om deze functie te gebruiken moet je ingelogd zijn, en lid zijn van theAgenda.nlGelieve onjuistheden aan ons te melden
Om deze functie te gebruiken moet je ingelogd zijn, en lid zijn van theAgenda.nlRecentelijk toegevoegd
Kamer Pension De PegelLennard Kiezenbrink tijdens een optreden begin 2019Heerlijcke Markt

 feedback hoek  home     wat     waar     wanneer     nieuws     zoeken     top&hot     instellingen     adverteren     privacy  
© Copyright 2003-2021 theAgenda.nl/HyperLeap