theAgenda.nl - tips, nieuws, evenementen, locaties, sterren
wat - kies categorie
waar - kies plaats
wanner - kies tijdstip
Uitgaan > Dansen Cultuur > Concert Cultuur > Musicals Cultuur > Klassiek Uitgaan > Film Cultuur > Theater Cultuur > Musea Cultuur Uitgaan > Eten Familie Familie > KinderEvents Doen > Actief Buiten Wegwezen > Hotels Spannend > Erotiek  
Je bent niet ingelogd

..vergeten?


service
Zoek!

city-pier-city loop

(loopwedstijden)
doen>actief buiten & doen>sport & familie>kinderevents & spannend>sport
Op zaterdag 20 maart vindt de 30e editie van de Fortis City-Pier-City Loop in Den Haag plaats. Dit evenement is één van de grootste en gezelligste stratenlopen van Nederland met unieke parcoursen over het Binnenhof, door het prachtige duingebied Harstenhoek en over de boulevard van Scheveningen. De KNAU heeft ook dit jaar de Halve Marathon Wedstrijdloop aangewezen als Nederlands Kampioenschap voor Masters en Senioren.
Het programma van de Fortis City-Pier-City Loop vangt op 20 maart aan om 11.00 uur met de Ernst & Bobbie Kinderloop (lengte: 1 kilometer). Bijzonder is dat het parcours bij hoge uitzondering over het Binnenhof loopt. Om 11.30 uur valt het startschot voor de 2 Kilometer Jeugd- en Scholenloop. Ernst & Bobbie, bekend van hun programma op TV, verzorgen rond beide lopen een gezellig programma. Om 12.00 uur begint de 5 Kilometer Family en Club Run waarbij zoveel mogelijk deelnemende (sport)clubs in hun eigen tenue de vijf kilometer afleggen.
Om 13.00 uur start de 10 Kilometer (Wedstrijdloop, Trimloop en Business Run). Dit jaar biedt de organisatie van de Fortis City-Pier-City Loop, als try-out, ook aan de deelnemers van de 10 Kilometer Trimloop de mogelijkheid zijn of haar tijd te laten registreren met behulp van de ChampionChip. Men dient zich dan in te schrijven via de website (www.fortiscpcloop.nl) of via het inschrijfformulier in de Fortis City-Pier-City brochure. Wanneer men een startnummer voor deze loop bij één van de voorverkoopadressen koopt, kan men alleen zónder ChampionChip en tijdsregistratie deelnemen. De voorinschrijving voor de 10 Kilometer Trimloop mét tijdsregistratie stopt op 1 maart.
De Halve Marathon (Internationale Wedstrijdloop, Trimloop en Business Run) gaat van start om 14.30 uur. Wederom heeft de overkoepelende atletiekorganisatie (KNAU) de Internationale Halve Marathon Wedstrijdloop aangewezen als het Nederlands Kampioenschap Halve Marathon voor Masters en Senioren. Startlocatie van deze en alle andere lopen is de Lange Vijverberg (met als uniek decor het Binnenhof en de Hofvijver). De finishlijn ligt op één van de mooiste lanen van Europa, het Lange Voorhout.

prijs€2,00 - Ernst en Bobbie kinderloop (in de voorverkoop)
€9,00 - 10 kilometer (in de voorverkoop)
€7,00 - Family en clubrun (in de voorverkoop)
€3,00 - Jeugd en Scholenloop (in de voorverkoop)
wwwBezoek website city-pier-city loop

prijzen:
€2,00 - Ernst en Bobbie kinderloop (in de voorverkoop)
€9,00 - 10 kilometer (in de voorverkoop)
€7,00 - Family en clubrun (in de voorverkoop)
€3,00 - Jeugd en Scholenloop (in de voorverkoop)wnnr

Agenda van city-pier-city loop

 toekomst  geweest 

Zie 'geweest'

city-pier-city loop - informatie, agendas, shows, nieuws


city-pier-city loop lezersmeningen

Geef je mening!
Om deze functie te gebruiken moet je ingelogd zijn, en lid zijn van theAgenda.nlGelieve onjuistheden aan ons te melden
Om deze functie te gebruiken moet je ingelogd zijn, en lid zijn van theAgenda.nlRecentelijk toegevoegd
Zeer licht en luchtig interieurHotel Tapperij de PoshoornWalking With DinosaursBrabants Historisch Informatie Centrum

 feedback hoek  home     wat     waar     wanneer     nieuws     zoeken     top&hot     instellingen     adverteren     privacy  
© Copyright 2003-2019 theAgenda.nl/HyperLeap