theAgenda.nl - tips, nieuws, evenementen, locaties, sterren
wat - kies categorie
waar - kies plaats
wanner - kies tijdstip
Uitgaan > Dansen in Nijkerk Cultuur > Concert in Nijkerk Cultuur > Musicals in Nijkerk Cultuur > Klassiek in Nijkerk Uitgaan > Film in Nijkerk Cultuur > Theater in Nijkerk Cultuur > Musea in Nijkerk Cultuur in Nijkerk Uitgaan > Eten in Nijkerk Familie in Nijkerk Familie > KinderEvents in Nijkerk Doen > Actief Buiten in Nijkerk Wegwezen > Hotels in Nijkerk Spannend > Erotiek in Nijkerk  
Je bent niet ingelogd

..vergeten?
tips deze week 
Zoek!
Vandaag in verschillende steden
Film: Huisvrouwen bestaan niet 2
Met: Jelka van Houten, Loes Luca, Eva van de Wijdeven
In Huisvrouwen Bestaan Niet 2, worstelen onze drie vrouwen vloekend, lachend en elkaar de waarheid vertellend, ieder met hun eigen fase van het moederschap en het effect daarvan op hun leven.
lees meer...
Rhythm of the Dance
Vandaag 20u in Steenwijkerland
Dans: Rhythm of the Dance
Geniet van een vernieuwd 'fantastisch spektakel', van een avond vol opzwepende dans en muziek. 'Rhythm of the Dance' beleeft dit jaar haar 20-jarig jubileum. In die 20 jaar trok de voorstelling al mee
 
Hedon & Zwolse theaters presenteren: Joep Beving
Vandaag 20u in Zwolle
Klassiek: Joep Beving: Henosis
Solo pianoconcert. Componist en pianist Joep Beving speelt stukken van zijn laatste album Henosis, aangevuld met enkele stukken van Solipsism en Prehension.
 
In Vertrouwen
Vandaag 20:15 in Kampen
Theater: In Vertrouwen
(met Gerard Spong)

Meester Spong geeft een fascinerende kijk op het werk van een advocaat in strafzaken. Hoe ga je met cliënten om, wat zijn de dilemmas en perikelen rondom bewijsvoering.
 
Van Dik Hout
Vrijdag 20u in Zwolle
Concert: Van Dik Hout 25 jaar
Sinds hun doorbraak in 1994 staat Van Dik Hout aan de top met hun pure rock en poëtische teksten. 25 jaar geleden braken ze Door met Stil In Mij.
 
Uiteen
Vrijdag 20:15 in Hardenberg
Concert: Uiteen
(met Tangarine)

De broers Brink met band trekken het theater in met wat lijkt de soundtrack van hun ontregelde broederschap.
 
1914
Vrijdag 20:30 in Hengelo Ov
Concert: 1914
Een band uit Oekraïne met een sterke fascinatie voor de Eerste Wereldoorlog. De oorlog vormt inspiratie voor de teksten die vanuit verschillende perspectieven. Knetterstrakke blackened death Metal.
 
Pink Floyd Project
Vrijdag 20:30 in Steenwijkerland
Concert: Pink Floyd Project
In deze spectaculaire theatershow wordt het legendarische dubbelalbum van Pink Floyd integraal uitgevoerd, ondersteund met vele projecties en een uitdagend decor. 'The Wall 40 Years' is een grootse, t
 
VroegZat
Zaterdag 19:30 in Deventer
Andere: VroegZat
De eerste twee edities hebben we ons helemaal de moeder gedanst en toch waren we de volgende ochtend weer lekker fris en fruitig!
 
Heartbeat
Zaterdag 20:15 in Kampen
Musicals: Heartbeat
Een spetterende live band en een grote, nieuwe cast in een theaterconcert vol hits van toen en nu. Voel het ritme van de allernieuwste show van The Magic of Jeans!
 
Andrè Hazes
Zaterdag 21u in Steenwijkerland
Concert: Andrè Hazes
Hij gaat van award naar verkooprecord en van uitverkochte show naar goed bekeken televisieprogramma. De zegetocht van André Hazes is nog lang niet over, zo lijkt het: zijn nieuwe album Anders kwam wed
 
Buurman en Buurman 4+
Zondag 14u in Steenwijkerland
Jeugd: Buurman en Buurman 4+
De buurmannen hebben het afgelopen jaar hard geklust. Een nieuw dak op het huis en de hele schuur is grondig verbouwd. Dus zijn ze wel toe aan een welverdiende vakantie. De buurmannen hebben een mooi
 
Zondag 15u in Hof Van Twente
Concert: Ben van den Dungen Quartet
Het Ben van den Dungen Quartet brengt deze middag in Herberg de Pol een hommage aan de legendarische saxofonist John Coltrane en zijn muziek.
 
Kerstconcert
Zondag 15u in Hardenberg
Klassiek: Kerstconcert
In de decembermaand komt Het Britten Jeugd Strijkorkest met hun dirigente Loes Visser ons altijd verrassen met een prachtig concert in kerstsfeer. Zondag 15 december om 15.00 uur.
 
Shanty & Smartlappenkoor 1 plus 1 is 3
Zondag 18:30 in Enschede
Andere: Shanty & Smartlappenkoor 1 plus 1 is 3
Elke maandag zingt het koor 1 plus is 3 in het Muziek Atelier van Prismare. Een koor voor bijzondere én gewone mensen.serviceRecentelijk toegevoegd
Kamer Pension De PegelClannadHeerlijcke MarktJack Wouterse en Arjan Ederveen

• Clannad

• Zin


• Uiteen
• 1914
...meer hot events
(Nijkerk)
• Obbes
...meer hot locaties
• Zwolle
• Utrecht
...meer hot cities
...meer nieuws
  home     wat     waar     wanneer     nieuws     zoeken     top&hot     instellingen     adverteren     privacy  
© Copyright 2003-2019 theAgenda.nl/HyperLeap