theAgenda.nl - tips, nieuws, evenementen, locaties, sterren
wat - kies categorie
waar - kies plaats
wanner - kies tijdstip
Uitgaan > Dansen in Maasbracht Cultuur > Concert in Maasbracht Cultuur > Musicals in Maasbracht Cultuur > Klassiek in Maasbracht Uitgaan > Film in Maasbracht Cultuur > Theater in Maasbracht Cultuur > Musea in Maasbracht Cultuur in Maasbracht Uitgaan > Eten in Maasbracht Familie in Maasbracht Familie > KinderEvents in Maasbracht Doen > Actief Buiten in Maasbracht Wegwezen > Hotels in Maasbracht Spannend > Erotiek in Maasbracht  
Je bent niet ingelogd

..vergeten?
tips deze week 
Zoek!
Buurtmaaltijd door het Huis van verhalen
Vandaag 18u in Enschede
De buurtmaaltijd is elke maandag en begint om 18.00 uur in het restaurant van Prismare. De bijdrage voor de maaltijd is € 1,50 p.p.
lees meer...
Anna poster, © 2019 Independent Films
Vandaag in verschillende steden
Film: Anna
Met: Helen Mirren, Cillian Murphy, Luke Evans
De Russische model Anna heeft alles in zich om een modesensatie te worden, ze heeft ook alles in zich om de beste geheimagent te worden. Van de regisseur van Nikita en Léon.
lees meer...
 
Popkoor La Sído tijdens Korenfestival Prismare 2014
Vandaag 20:15 in Enschede
Andere: Repetitie Popkoor La Sído
Popkoor La Sído uit Enschede telt ruim 50 mannen en vrouwen die met veel enthousiasme popsongs ten gehore brengen voor een breed publiek.
 
Zumbales
Dinsdag 19:30 in Enschede
Andere: Dance Passion – Zumba
Fun, dansen, springen en zweten! Hou jij van dansen? Dan is Zumba de meeste pleasante work-out. Kom mee doen met een gratis proefles Zumba.
 
Theater Prismare
Dinsdag 19:30 in Enschede
Andere: Repetitie ROCKkoor Prestige
Hét ROCKkoor is een spetterend popkoor, met een repertoire dat bestaat uit oude én nieuwe ROCK hits. Denk aan artiesten als Kensington, Queen, Nirvana, Live. Onze leden variëren in de leeftijd van 12
 
Club Cele | Waardevol of waardeloos? | Café O2
Dinsdag 20:30 in Zwolle
Andere: Club Cele | Waardevol of waardeloos? | Café O2
Café O2 over de vraag wat maakt een product waardevol? Een kunstenaar heeft met afgedankte vlaggenstof een zogenaamde vissenspel gemaakt, waarbij je naar stoffenvissen moet hengelen. Heeft dit project
 
Abbey Road
Woensdag 20u in Deventer
Concert: Abbey Road
(met The Analogues)

The Beatles are back! The Analogues, dé vertolkers van studio albums van The Beatles, spelen nu 'Abbey Road'. Het niveau is ongekend hoog met obsessieve aandacht voor muzikale details.
 
Made in Overijssel: Bovenste Knoopje Open
Woensdag 20:30 in Zwolle
Cabaret: Tijd zat
(met Bovenste Knoopje Open)

Bovenste Knoopje Open maakt persoonlijk, poëtisch en geëngageerd cabaret. Ontwapenende en aanstekelijke verhalenvertellers in woord en lied. In deze voorstelling brengen zij een ode aan intimiteit.
 
IAMTHEMORNING
Woensdag 20:30 in Zwolle
Concert: Iamthemorning
Iamthemorning omschrijft zichzelf als een combinatie tussen progressieve rock en kamermuziek, ook wel “Chamber Progressive Rock”.
 
Zomer pop-up museum
Donderdag 10u in Zwolle
Andere: Zomer pop-up museum
POP-UP-museum: 100 Zwolse kunstenaars, 300 prachtige kunstwerken: zoals schilderijen, installaties en interactieve projecten, van zowel professionele-  als semi-professionele- en amateurkunstenaars.
 
Music & Movies: Tarantino!
Donderdag 18u in Hengelo Ov
Andere: Music & Movies: Tarantino!
(met The Von Trapps)

Een avond gewijd aan de muziek in de films van Tarantino met live muziek van de Von Trapps, versterkt met leden van het Twents Songschrijvers Gilde en ArtEZ Popacademie.
 
Jannes en Lucina - 150 jaar Steenwijker Courant
Donderdag 20u in Steenwijkerland
Andere: Jannes en Lucina - 150 jaar Steenwijker Courant
In september 2019 is het 150 jaar geleden dat de eerste Opregte Steenwijker Courant op de mat viel. De krant heeft in die 150 jaar alle stormen doorstaan en is bezorgd in Weer en Wind. De grote vraag
 
Dans op Donderdag
Donderdag 20:30 in Zwolle
Dans: Dans op Donderdag
Voorstelling valt in de serie Dans op Donderdag, dans van een eigenzinnige of veelbelovende maker. Ditmaal ROLE MODEL van Nicole Beutler en compagnon Magne van den Berg.



service



Recentelijk toegevoegd
Kamer Pension De PegelClannadHeerlijcke MarktPoster De Verleiders Female met Susan Visser, Jelka van Houten, Stephanie Louwrier, Eva Marie de Waal en Gusta Geleijnse

• Clannad

• Goeroes

• PAK'M

...meer hot events (Maasbracht)
• Markt
...meer hot locaties
• Zwolle
...meer hot cities
...meer nieuws
  home     wat     waar     wanneer     nieuws     zoeken     top&hot     instellingen     adverteren     privacy  
© Copyright 2003-2019 theAgenda.nl/HyperLeap