theAgenda.nl - tips, nieuws, evenementen, locaties, sterren
wat - kies categorie
waar - kies plaats
wanner - kies tijdstip
Uitgaan > Dansen Cultuur > Concert Cultuur > Musicals Cultuur > Klassiek Uitgaan > Film Cultuur > Theater Cultuur > Musea Cultuur Uitgaan > Eten Familie Familie > KinderEvents Doen > Actief Buiten Wegwezen > Hotels Spannend > Erotiek  
Je bent niet ingelogd

..vergeten?


service
Zoek!
acts > groepen

Teeuwen & Holstijn

Maureen Teeuwen en Sylvia Holstijn ontmoetten elkaar bij Atelier D. in Amsterdam. In 2005 werkten Teeuwen en Holstijn voor het eerst samen in de succesvolle videovoorstelling Aletta Jacobs, een onwrikbaar geloof in rechtvaardigheid.

In deze voorstelling, gespeeld in het gebouw van de oude Tweede Kamer in Den Haag, vertolkte Maureen Teeuwen zowel Aletta Jacobs als de journaliste die haar interviewt.

In 2005 speelden Teeuwen en Holstijn in de voorstelling Affaire B. in het kader van het Anna Blaman festival te Rotterdam.

In Killing the Blues Brothers staan ze voor de tweede keer met elkaar op het toneel. Tijdens eerdere projecten, die succesvol en inspirerend verliepen, merkten Teeuwen en Holstijn dat ze een groot aantal gemeenschappelijke interesses en fascinaties hadden, zoals onder andere muziek, the Blues Brothers, travestie en ouder worden.

Zo ontstond het plan om over deze onderwerpen en met het muziekmateriaal van de Blues Brothers een voorstelling te maken. Een voorstelling die ook nieuwe aspecten laat zien van hun talent, zoals zingen, dansen en musiceren.

Het gezamenlijk optreden in deze voorstelling brengt ze weer een stap verder in hun ontwikkeling en doet een nieuwe Nederlandse toneeltekst ontstaan.


Probeer ook de actZoeker


Teeuwen & Holstijn
Teeuwen & Holstijn
Foto: K13


Shows van Teeuwen & Holstijn


Teeuwen & Holstijn - informatie, agendas, shows, nieuws


Teeuwen & Holstijn lezersmeningen

Geef je mening!
Om deze functie te gebruiken moet je ingelogd zijn, en lid zijn van theAgenda.nlRecentelijk toegevoegd
Interieur met veel Franse elementenFreskuZeer licht en luchtig interieurCiske de RatThe Fish Pond Song  - Jeroen Kooijmans

• Fresku
• Kid Ink
• De Dijk
 feedback hoek  home     wat     waar     wanneer     nieuws     zoeken     top&hot     instellingen     adverteren  
© Copyright 2003-2017 theAgenda.nl/HyperLeap

500 jaar Jheronimus Bosch
Jheronimus Bosch, De Hooiwagen, Madrid, Museo Nacional del Prado.