theAgenda.nl - tips, nieuws, evenementen, locaties, sterren
wat - kies categorie
waar - kies plaats
wanner - kies tijdstip
Uitgaan > Dansen Cultuur > Concert Cultuur > Musicals Cultuur > Klassiek Uitgaan > Film Cultuur > Theater Cultuur > Musea Cultuur Uitgaan > Eten Familie Familie > KinderEvents Doen > Actief Buiten Wegwezen > Hotels Spannend > Erotiek  
Je bent niet ingelogd

..vergeten?

service
Zoek!
acts > groepen

De Nieuwe Opera Academie

De Nieuwe Opera Academie is een tweejarige tweede fase opleiding voor opera, een samenwerkingsverband tussen het Conservatorium van Amsterdam en het Koninklijk Conservatorium.

Zangstudenten hebben de mogelijkheid na hun bacheloropleiding een operaopleiding te volgen aan De Nieuwe Opera Academie.

De hedendaagse operapraktijk stelt hoge eisen aan uitvoerenden. Het uitgebreide repertoire, dat reikt van 1600 tot 2000, kent voor vocalisten een scala aan rollen die in gelijke mate vocale en theatrale kwaliteiten vragen.

Dit vereist zangers met een combinatie van muzikaliteit, enthousiasme, inzicht, discipline, intelligentie en nieuwsgierigheid. Doel is de studenten te helpen deze eigenschappen gericht in te zetten voor de hedendaagse operapraktijk.

Daarnaast wordt de student in de opleiding begeleid bij, en gestimuleerd tot het maximaliseren van zijn muzikale, fysieke, dramatische, emotionele en intellectuele mogelijkheden.

Probeer ook de actZoeker
Shows van De Nieuwe Opera Academie

geweest Don Giovanni
opera

De Nieuwe Opera Academie - informatie, agendas, shows, nieuws


De Nieuwe Opera Academie lezersmeningen

Geef je mening!
Om deze functie te gebruiken moet je ingelogd zijn, en lid zijn van theAgenda.nlRecentelijk toegevoegd
Kamer Pension De PegelLennard Kiezenbrink tijdens een optreden begin 2019Heerlijcke Markt

 feedback hoek  home     wat     waar     wanneer     nieuws     zoeken     top&hot     instellingen     adverteren     privacy  
© Copyright 2003-2020 theAgenda.nl/HyperLeap