theAgenda.nl - tips, nieuws, evenementen, locaties, sterren
wat - kies categorie
waar - kies plaats
wanner - kies tijdstip
Uitgaan > Dansen Cultuur > Concert Cultuur > Musicals Cultuur > Klassiek Uitgaan > Film Cultuur > Theater Cultuur > Musea Cultuur Uitgaan > Eten Familie Familie > KinderEvents Doen > Actief Buiten Wegwezen > Hotels Spannend > Erotiek  
Je bent niet ingelogd

..vergeten?

service
Zoek!
acts > groepen

Tamar MuziekTheater

De stichting Tamar MuziekTheater is in 1997 opgericht. De slogan van Tamar MuziekTheater is 'Als muziek, theater ontmoet'.

De missie van Tamar MuziekTheater is tweeledig. In de eerste plaats probeert zij steeds nieuwe wegen te vinden om nieuw gecomponeerde, professionele muziek onder de aandacht te brengen van het publiek, bijvoorbeeld in nieuwe muziektheater producties. De producties kenmerken zich door het samengaan en verweven zijn van tekst, muziek en beeld.

Ten tweede probeert Tamar MuziekTheater een platform te zijn voor de betrokken kunstenaars waar vanuit zij hun ontwikkeling kunnen stimuleren. De focus ligt daarbij op multidisciplinariteit.

Tamar MuziekTheater heeft in eerste instantie met name voorstellingen voor jongeren gemaakt. Dat is nog steeds een belangrijke doelgroep. Daarnaast wordt in toenemende mate de opgebouwde expertise ook voor andere doelgroepen ingezet (muzikale docudrama's) en is er een ontwikkeling naar andere activiteiten toe.

Activiteiten waarbij de opgebouwde expertise wordt gebruikt om het werken of leven van anderen te verrijken, zoals scholingstrajecten en presentatietrainingen.

Probeer ook de actZoeker
Shows van Tamar MuziekTheater

geweest Alma, bride of the wind
muziek theater
geweest Mijnheer Bach!
theater
geweest Roel met gevoel

Tamar MuziekTheater - informatie, agendas, shows, nieuws


Tamar MuziekTheater lezersmeningen

Geef je mening!
Om deze functie te gebruiken moet je ingelogd zijn, en lid zijn van theAgenda.nlRecentelijk toegevoegd
Kamer Pension De PegelLennard Kiezenbrink tijdens een optreden begin 2019Heerlijcke Markt

 feedback hoek  home     wat     waar     wanneer     nieuws     zoeken     top&hot     instellingen     adverteren     privacy  
© Copyright 2003-2020 theAgenda.nl/HyperLeap