theAgenda.nl - tips, nieuws, evenementen, locaties, sterren
wat - kies categorie
waar - kies plaats
wanner - kies tijdstip
Uitgaan > Dansen Cultuur > Concert Cultuur > Musicals Cultuur > Klassiek Uitgaan > Film Cultuur > Theater Cultuur > Musea Cultuur Uitgaan > Eten Familie Familie > KinderEvents Doen > Actief Buiten Wegwezen > Hotels Spannend > Erotiek  
Je bent niet ingelogd

..vergeten?


service
Zoek!
acts > groepen

Productiehuis Jeugdconcerten

Het Productiehuis Jeugdconcerten is een initiatief dat is ontstaan bij het Concertgebouw in Amsterdam, vanuit de constatering dat het aanbod van muzikale producties voor de jeugd van 6 tot en met 12 jaar ver achterblijft bij de behoefte van het publiek.

Jaarlijks is aandacht voor een mix van klassieke muziek, jazz, pop, wereldmuziek en cross-overs. Om de kwaliteit te waarborgen staat elke serie onder verantwoordelijkheid van een artistiek leider. Daarnaast is er een artistieke adviescommissie.


De voorstellingen zijn geen standaard klassieke concerten, met muzikanten in nette zwarte pakken met een dirigent ervoor, maar bijzondere en speciale concerten met spannende verhalen en avonturen.

Speciaal voor basisscholen en steunpunten voor muziekeducatie heeft Productiehuis Jeugdconcerten een educatieprogramma ontwikkeld.

Met behulp van het lesmateriaal bereidt de docent met de kinderen de voorstelling voor. Hoe heten de gebruikte instrumenten en hoe klinken ze? Wat gebeurt er allemaal op en rond het podium? Met deze bagage bezoeken de kinderen de voorstelling in een zaal bij hen in de buurt. Na afloop is er ruimte voor feedback, waarbij de kinderen creatief aan de slag gaan.


Probeer ook de actZoeker
Shows van Productiehuis Jeugdconcerten

geweest Doosje Dia’s
concert
geweest Geloof me
theaterconcert
geweest Mevrouw en Meneer Macbeth - samen zingen zij het hoogste lied
geweest Slagschaduw
concert

Productiehuis Jeugdconcerten - informatie, agendas, shows, nieuws


Productiehuis Jeugdconcerten lezersmeningen

Geef je mening!
Om deze functie te gebruiken moet je ingelogd zijn, en lid zijn van theAgenda.nlRecentelijk toegevoegd
Zeer licht en luchtig interieurHotel Tapperij de PoshoornDisney's The Lion KingBrabants Historisch Informatie Centrum

• KOVACS
• Soulfly
 feedback hoek  home     wat     waar     wanneer     nieuws     zoeken     top&hot     instellingen     adverteren     privacy  
© Copyright 2003-2018 theAgenda.nl/HyperLeap