theAgenda.nl - tips, nieuws, evenementen, locaties, sterren
wat - kies categorie
waar - kies plaats
wanner - kies tijdstip
Uitgaan > Dansen Cultuur > Concert Cultuur > Musicals Cultuur > Klassiek Uitgaan > Film Cultuur > Theater Cultuur > Musea Cultuur Uitgaan > Eten Familie Familie > KinderEvents Doen > Actief Buiten Wegwezen > Hotels Spannend > Erotiek  
Je bent niet ingelogd

..vergeten?





service
Zoek!
acts > groepen

Triggerfinger


Triggerfinger is trio uit België dat zware rock maakt. Denk aan Led Zeppelin vermengt met moderne stoner rock als Queens of the Stone Age.

Bezetting: zanger en gitarist Ruben Block, bassist Paul Van Bruystegem — alias Monsieur Paul of Lange Polle — en drummer Mario Goossens.




De Belgische band bracht in 2008 het derde album 'What Grabs Ya?' uit.

Discografie
Triggerfinger (2004
Faders up (2007)
What grabs ya? (2008)
All this dancin' around (2010)
Faders up 2 - Live in Amsterdam (2012)
By Absence Of The Sun (2014)
Colossus (2017)

Trivia:
Tijdens liveoptredens wordt het publiek vaak betrokken door mee te zingen en de gesprekken die zanger Ruben Block met het publiek voert.




Probeer ook de actZoeker




Nieuws over Triggerfinger

Eerste namen Vestrock bekend
09-02-2011 Op 4 juni 2011 zal het eiland in de Buitenvest van Hulst, wederom getransformeerd worden in een festivalterrein waar rock- en dance- en festivalliefhebbers aan hun trekken zullen komen. De eerste namen die naar buiten komen zijn Triggerfinger, Mintzkov, Shameboy en Krach. ...lees meer

Shows van Triggerfinger

geweest 20th Anniversary Show Triggerfinger
Rock, Alternative, Classic Rock
geweest Appelpop 2011
festival
geweest Bevrijdingspop Haarlem 2011
geweest Bospop 2009
geweest Bospop 2011
festival
geweest Bospop 2014
geweest Breda Barst 2007
festival
geweest Dauwpop 2008
festival
geweest Dauwpop 2011
festival
geweest Dauwpop 2014
geweest Eurosonic Noorderslag 2012
geweest Festival Mundial 2011
geweest Haagse Koninginnenach 2009
festival
geweest Het Bevrijdings Festival Gelderland 2008
geweest Het Bevrijdings Festival Overijssel 2009
fesival
geweest Lowlands 2012
festival
geweest Paaspop 2009
festival
geweest Paaspop 2012
festival
geweest Paaspop 2014
geweest Parkpop 2009
festival
geweest Pinkpop 2010
geweest Pinkpop 2013
festival
geweest Rock Werchter 2014
geweest Schippop 2009
geweest Triggerfinger (2005)
Rock
geweest Triggerfinger (extra Show)
Rock
geweest Triggerfinger @013
rock
geweest Vestrock 2011
festival

Triggerfinger - informatie, agendas, shows, nieuws


Triggerfinger lezersmeningen

Geef je mening!
Om deze functie te gebruiken moet je ingelogd zijn, en lid zijn van theAgenda.nl



Recentelijk toegevoegd
Kamer Pension De PegelLennard Kiezenbrink tijdens een optreden begin 2019Heerlijcke Markt





 feedback hoek



  home     wat     waar     wanneer     nieuws     zoeken     top&hot     instellingen     adverteren     privacy  
© Copyright 2003-2020 theAgenda.nl/HyperLeap