theAgenda.nl - tips, nieuws, evenementen, locaties, sterren
wat - kies categorie
waar - kies plaats
wanner - kies tijdstip
Uitgaan > Dansen Cultuur > Concert Cultuur > Musicals Cultuur > Klassiek Uitgaan > Film Cultuur > Theater Cultuur > Musea Cultuur Uitgaan > Eten Familie Familie > KinderEvents Doen > Actief Buiten Wegwezen > Hotels Spannend > Erotiek  
Je bent niet ingelogd

..vergeten?






service
Zoek!
acts > groepen

Travis

Travis is een Schotse britpopband. De groep maakt rustige pop/rock-liedjes, waarvan Why does it always rain on me? en Sing wellicht de bekendste zijn.

De groep werd rond 1990 in Glasgow gevormd, toen de bandleden nog op school zaten. In 1996 besloten de muzikanten zich er wat serieuzer voor in te zetten, en ze verhuisden naar Londen. Het grote succes kwam in 1999 met het album The Man Who, en de daarvan afkomstige single Why does it always rain on me?, dat ook in de Benelux veel op de radio en tv gedraaid werd. Ook de daarop volgende albums werden grote hits, vooral in het Verenigd Koninkrijk, met onder meer de singles Sing en Side.

Discografie:

* Good Feeling (1997)
* The Man Who (1999)
* The Invisible Band (2001)
* 12 Memories (2003)
* The Singles (2004)
* The Boy with No Name (2007)


Probeer ook de actZoeker


Travis
Travis
Foto: (c) 3voor12


Shows van Travis

geweest Melt! Festival 2009
festival
geweest Travis

Travis - informatie, agendas, shows, nieuws


Travis lezersmeningen

Geef je mening!
Om deze functie te gebruiken moet je ingelogd zijn, en lid zijn van theAgenda.nl



Recentelijk toegevoegd
Interieur met veel Franse elementenFreskuZeer licht en luchtig interieurChippendales - Break the Rules 2016Bosch by night artist impression Garden of Earthly delights

• Fresku
• KOVACS




 feedback hoek



  home     wat     waar     wanneer     nieuws     zoeken     top&hot     instellingen     adverteren  
© Copyright 2003-2016 theAgenda.nl/HyperLeap

theAgenda special
500 jaar Jheronimus Bosch
Jheronimus Bosch, De Hooiwagen, Madrid, Museo Nacional del Prado.