theAgenda.nl - tips, nieuws, evenementen, locaties, sterren
wat - kies categorie
waar - kies plaats
wanner - kies tijdstip
Uitgaan > Dansen Cultuur > Concert Cultuur > Musicals Cultuur > Klassiek Uitgaan > Film Cultuur > Theater Cultuur > Musea Cultuur Uitgaan > Eten Familie Familie > KinderEvents Doen > Actief Buiten Wegwezen > Hotels Spannend > Erotiek  
Je bent niet ingelogd

..vergeten?


service
Zoek!
acts > groepen

Revelation Gospelkoor

Gospelkoor Revelation is opgericht in 1988 en heeft al enkele jaren gemiddeld 45 enthousiaste leden. Door middel van vlotte praise- en gospelliederen maken ze Gods naam groot en brengen ze het evangelie aan. Dit doen ze door te zingen in kerkdiensten, gelegenheden, concerten van henzelf danwel gecombineerd met andere koren.

De leden zijn mannen en vrouwen van alle leeftijden (de gemiddelde leeftijd ligt rond de 33 jaar) overwegend woonachtig in Veenendaal. Een hechte groep mensen met een sterke onderlinge band en een gezamenlijke passie: door middel van onze liederen Gods naam groot maken en prijzen!

Enkele hoogtepunten van Revelation sinds de oprichting in 1988: een tournee naar Polen en Duitsland in 1997, een cd opname, een presentatieconcert in 1998 en een musical in 2001, geschreven door een van onze leden, geïnspireerd op het bijbelboek Job. Er wordt elk seizoen een nieuw programma bedacht en aan de hand van dit programma worden er passende liederen uitgezocht.

Maar ze doen meer dan zingen alleen! Ze houden bijvoorbeeld jaarlijks enkele acties, waaronder een snoep- en sinterklaasactie. Verder sluiten ze het zangjaar altijd af met een gezellige avond in de vorm van bijvoorbeeld een thema-avond of een barbecue en we organiseren jaarlijks een compleet koorweekend.


Probeer ook de actZoeker
Shows van Revelation Gospelkoor


Revelation Gospelkoor - informatie, agendas, shows, nieuws


Revelation Gospelkoor lezersmeningen

Geef je mening!
Om deze functie te gebruiken moet je ingelogd zijn, en lid zijn van theAgenda.nlRecentelijk toegevoegd
Zeer licht en luchtig interieurHotel Tapperij de PoshoornDisney's The Lion KingBrabants Historisch Informatie Centrum

• Karsu
• De Dijk
 feedback hoek  home     wat     waar     wanneer     nieuws     zoeken     top&hot     instellingen     adverteren  
© Copyright 2003-2018 theAgenda.nl/HyperLeap