theAgenda.nl - tips, nieuws, evenementen, locaties, sterren
wat - kies categorie
waar - kies plaats
wanner - kies tijdstip
Uitgaan > Dansen Cultuur > Concert Cultuur > Musicals Cultuur > Klassiek Uitgaan > Film Cultuur > Theater Cultuur > Musea Cultuur Uitgaan > Eten Familie Familie > KinderEvents Doen > Actief Buiten Wegwezen > Hotels Spannend > Erotiek  
Je bent niet ingelogd

..vergeten?

service
Zoek!
acts > groepen

Chipz

Zes maanden geleden liepen vier jonge talenten elkaar tegen het lijf tijdens audities voor een nieuwe popgroep. Nog voordat ze waren doorgedrongen tot de laatste ronde, klikte het al tussen Rach-L, Peter, Kevin en Cilla. Inmiddels gaan ze als een hecht team door het leven onder de naam CH!PZ!

Rach-L (19) is al sinds 11-jarige leeftijd fanatiek bezig met zingen en dansen. ‘Met een haarborstel als microfoon gaf ik op muziek van Michael Jackson of Whitney Houston altijd al showtjes op verjaardagen. Ik deed dan net of ik op een groot podium stond met mijn familie als publiek!’ Logisch dus dat de ouders van Rach-L haar inschreven bij een dansschool waar ze zich op haar passie kon storten. Rach-L ontwikkelde haar danstalent in een hoog tempo en werd daarom al snel gevraagd streetdancelessen te geven aan andere groepen op de dansschool. Naast zingen en dansen zijn mode en shoppen de grootste hobby’s van Rach-L. Een verzorgd uiterlijk is een must voor Rach-L; het is dan ook niet vreemd dat ze met prachtige cijfers een opleiding visagie heeft afgerond.

Peter (19) is een echte straatjongen. Hij was vaker met zijn vrienden op het plein te vinden dan in de huiskamer. ‘……en als hij wel thuis was, was hij alleen maar bezig met de nieuwste video- en computer-games’ aldus de moeder van Peter. Buiten leefde hij zich uit op zijn skates en via vrienden kwam hij in contact met een paar streetdancers. ‘Ik vond ze heel erg vet en wilde net zo goed of zelfs beter worden dan zij. Ik trainde elke dag met ze mee en ging ook naar allerlei workshops van bekende dansers en choreografen’. Door zijn dans-skills viel Peter op bij professionals uit de showbizz. Zo trad hij de afgelopen jaren regelmatig op als achtergronddanser van diverse nationale en internationale artiesten. Toen hij eenmaal had geproefd van het artiestenleven, wist Peter het zeker: hij wilde ook een plek in de spotlight. Naast zijn danstraining is hij intensieve zanglessen gaan volgen om zich te ontwikkelen tot allround artiest. Met CH!PZ heeft hij zijn plek in de spotlight veroverd!

C!lla(17) is de jongste van de groep en wist altijd al dat ze carrière wilde maken in de showbizz. Ze deed mee aan allerlei talentenjachten en stond als 5-jarig meisje al bij Henny Huisman op TV in de Mini-Playbackshow. ‘Ik kijk het nog wel eens terug op video en dan hoor ik mijn ouders en mijn broer zeggen: zie je wel C!lla, het zat er altijd al in!’ Toch vind ze het zelf heel belangrijk dat ze haar school afmaakt. ‘Makkelijk is dat niet’ zegt C!lla. In haar drukke schema met CH!PZ benut ze daarom ieder vrij uurtje met het leren voor proefwerken en tentamens. ‘Het is zwaar, maar als je het echt wil, is het te combineren’. Nuchtere C!lla is niet meer te stoppen: ze zingt en danst van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat en is vastbesloten grote successen met CH!PZ te behalen.

Kev!n (18) heeft, naast zijn liefde voor zingen en dansen, een zwak voor mobiele telefoons, computers en alle andere electronische gadgets. Hij kan er de hele dag mee in de weer zijn en lost graag technische probleempjes op waar anderen niet uitkomen. Ook op sportief gebied is Kev!n een uitblinker. Hierdoor kwam hij op zijn 16e wel voor een moeilijke keuze te staan: een carrière als profvoetballer of serieus doorgaan met zingen en dansen. Toen hij in 1999 werd verkozen tot ‘Europees Streetdance kampioen’ wist Kev!n het zeker: ‘Ik wilde nog maar één ding: de wereld van showbizz veroveren!’ Zijn tomeloze energie en zijn passie voor zingen en dansen kan hij nu kwijt in CH!PZ. Voetballen doet Kev!n nog steeds, maar dan op zijn CIOS-opleiding. ‘Misschien dat ik ooit nog word toegejuichd in een voetbalstadion. 80.000 mensen uit hun dak zien gaan voor CH!PZ, dat lijkt me echt heel cool’ zegt Kev!n.

‘CH!PZ in Black; who U gonna call..?’ is de eerste single van CH!PZ. De plaat raast als een storm door de Nederlandse hitlijsten. De videoclip, waarin CH!PZ het opneemt tegen honderden aliens, barst van het avontuur en is al weken het onderwerp van gesprek. De vier tieners zijn voorlopig ook niet van plan te stoppen: met een nieuwe single, een album en optredens door heel Nederland zullen Rach-L, Peter, C!lla en Kev!n de komende tijd nog veel van zich laten zien en horen!Probeer ook de actZoeker
Shows van Chipz

geweest Ch!pz
geweest Chipz
geweest Chipz
geweest Diamonds for Kids
IJsshow
geweest Doetinchem Live 2008
geweest Het Club van Sinterklaas Feest 2009
sinterklaas event
geweest Het Coole Sinterklaas concert
sinterklaas event
geweest Het Feest van Sinterklaas
Sinterklaasshow
geweest Het Feest van Sinterklaas 2008
Sinterklaas event
geweest Hitz voor Kidz in concert
concert
geweest Jumbo Djumbo Magic Show
concert
geweest Kinder Parkpop 2007
kinder festival
geweest Tina-dag
meidenfestival

Chipz - informatie, agendas, shows, nieuws


Chipz lezersmeningen

Geef je mening!
Om deze functie te gebruiken moet je ingelogd zijn, en lid zijn van theAgenda.nlRecentelijk toegevoegd
Kamer Pension De PegelLennard Kiezenbrink tijdens een optreden begin 2019Heerlijcke Markt

 feedback hoek  home     wat     waar     wanneer     nieuws     zoeken     top&hot     instellingen     adverteren     privacy  
© Copyright 2003-2020 theAgenda.nl/HyperLeap