theAgenda.nl - tips, nieuws, evenementen, locaties, sterren
wat - kies categorie
waar - kies plaats
wanner - kies tijdstip
Uitgaan > Dansen Cultuur > Concert Cultuur > Musicals Cultuur > Klassiek Uitgaan > Film Cultuur > Theater Cultuur > Musea Cultuur Uitgaan > Eten Familie Familie > KinderEvents Doen > Actief Buiten Wegwezen > Hotels Spannend > Erotiek  
Je bent niet ingelogd

..vergeten?





service
Zoek!
acts > groepen

Dynazty

Melodische heavy/powermetal band uit Stockholm (Zweden) rond Rob Love Magnusson, de band ontwikkelt zich steeds meer naar een vollere bijna symfonisch geluid die meer lijkt te passen in stadions.

De band werd opgericht door Rob Love Magnusson en John Berg, deze laatste verliet de band enkele jaren later. De band transformeerde zich van een typische hard rock band naar een meer melodische metal band.

Bezetting per 2019: Nils Molin (zang), George Egg (Drums), Rob Love Magnusson (gitaar), Mike Lavér (gitaar) en Jonathan Olsson (bass).

Discografie
Albums
2009 Bring the Thunder
2011 Knock You Down
2012 Sultans of Sin
2014 Renatus
2016 Titanic Mass
2018 Firesign





Probeer ook de actZoeker


Dynazty promofoto 2018
Dynazty promofoto 2018
Foto: © 2018 Talee Savage | Dynazty


Shows van Dynazty

nog te zien! Serenity + Dynazty
Symfonische metal, Power metal

Dynazty - informatie, agendas, shows, nieuws


Dynazty lezersmeningen

Geef je mening!
Om deze functie te gebruiken moet je ingelogd zijn, en lid zijn van theAgenda.nl



Recentelijk toegevoegd
Kamer Pension De PegelClannadHeerlijcke Markt

• Clannad
• O ja!




 feedback hoek



  home     wat     waar     wanneer     nieuws     zoeken     top&hot     instellingen     adverteren     privacy  
© Copyright 2003-2020 theAgenda.nl/HyperLeap