theAgenda.nl - tips, nieuws, evenementen, locaties, sterren
wat - kies categorie
waar - kies plaats
wanner - kies tijdstip
Uitgaan > Dansen Cultuur > Concert Cultuur > Musicals Cultuur > Klassiek Uitgaan > Film Cultuur > Theater Cultuur > Musea Cultuur Uitgaan > Eten Familie Familie > KinderEvents Doen > Actief Buiten Wegwezen > Hotels Spannend > Erotiek  
Je bent niet ingelogd

..vergeten?


service
Zoek!
acts > groepen

Circus Treurdier


Circus Treurdier is een muziektheatergezelschap uit Amsterdam bestaande uit muziektheatermakers die onder de tent van Circus Treurdier hun krachten bundelen.
Het gezelschap staat voor vervreemdend en melancholisch muziektheater, met een groot gevoel voor ironische humor. We zoeken in ons werk altijd een kruisbestuiving tussen toneel, kleinkunst en popmuziek en proberen hierbij het gat te dichten tussen de hoge en populaire kunst. Circus Treurdier ontwikkelt en produceert haar eigen theater-, muziek-, en filmproducties en in de afgelopen jaren heeft het gezelschap onder andere furore gemaakt met concepten als: Het Eeuwige Nachtcafé, De Circus Treurdier Nachtmis en Iedereen te Koop. Ook is Circus Treurdier, met medewerking van de VPRO, bezig met de ontwikkeling van een eigen televisieserie, getiteld: “TreurTeeVee”.

Circus Treurdier is in 2008 op de Amsterdamse Toneelschool & Kleinkunstacademie opgericht door Thomas Spijkerman vanuit twee ambities: enerzijds het bundelen van artistieke krachten die zich bezighouden met het spanningsveld tussen amusementskunst en autonome kunst en anderzijds het ontwikkelen van een organisatie die zich op een ondernemende, proactieve en creatieve manier richt op het zoeken naar innovatieve financieringsmethoden en het vinden van een betrokken publiek voor de artistieke projecten die door de makers van Circus Treurdier bedacht worden.
Probeer ook de actZoeker


Circus Treurdier - Still
Circus Treurdier - Still
Foto: Circus Treurdier


Nieuws over Circus Treurdier

Circus Treurdier maakt de dood weer sexy!
31-08-2015 "Een avond vol zwarte humor, absurditeit en engelachtige muziek. Betreed de Zwarte Doos, omarm je eigen eindigheid en wandel herboren naar buiten." ...lees meer

Shows van Circus Treurdier


Circus Treurdier - informatie, agendas, shows, nieuws


Circus Treurdier lezersmeningen

Geef je mening!
Om deze functie te gebruiken moet je ingelogd zijn, en lid zijn van theAgenda.nlRecentelijk toegevoegd
Zeer licht en luchtig interieurHotel Tapperij de PoshoornDisney's The Lion KingBrabants Historisch Informatie Centrum

• Karsu
• De Dijk
 feedback hoek  home     wat     waar     wanneer     nieuws     zoeken     top&hot     instellingen     adverteren  
© Copyright 2003-2018 theAgenda.nl/HyperLeap