theAgenda.nl - tips, nieuws, evenementen, locaties, sterren
wat - kies categorie
waar - kies plaats
wanner - kies tijdstip
Uitgaan > Dansen Cultuur > Concert Cultuur > Musicals Cultuur > Klassiek Uitgaan > Film Cultuur > Theater Cultuur > Musea Cultuur Uitgaan > Eten Familie Familie > KinderEvents Doen > Actief Buiten Wegwezen > Hotels Spannend > Erotiek  
Je bent niet ingelogd

..vergeten?
wat
 cultuur
    andere
    architectuur
    blues
    cabaret
    concert
    dans
    debat
    design
    expo's
    fashion
    festivals
    filmfestivals
    historie
    jazz
    jeugd
    klassiek
    lezing
    literatuur
    musea
    musicals
    opera
    rondleiding
    symposium
    theater
    variete
  doen
  expositie
  familie
  piano
  spannend
  uitgaan
  verwennen
  wegwezen
  welzijn

waar
wanneer

nieuws
interviews

hot events
hot locaties
hot acts
• personen, groepen, artefacts
hot cities
genres
zoeken
mijn instellingen


service
Zoek!

Apollo 11 8+

Unieke Zaken

(Jeugd En Familie)
cultuur>jeugd
In 2019 is het precies vijftig jaar geleden dat Neil Armstrong als eerste mens op de maan stond. Ter ere daarvan komen wij met APOLLO 11: een voorstelling over de grootste en gevaarlijkste missie uit de geschiedenis van de mensheid!

Het is 16 juli 1969. Miljoenen mensen over de hele wereld zien de lancering van Apollo 11. Aan boord drie mannen: Neil Armstrong, Michael Collins en Buzz Aldrin. In drie dagen leggen ze 380.000 kilometer af en komen in een baan om de maan. Een paar uur later zet Neil Armstrong als eerste mens voet op de maan en spreekt de memorabele woorden: “That’s one small step for a man, one giant leap for mankind.

APOLLO 11 is een energiek en visueel spektakel met als stuwraket een liveband die dampende jaren zestig rock de zaal in pompt. Het is een theatrale mix van spel, dans, muziek, poppenspel en animatie. Zes spelers en musici brengen dit immense avontuur tot leven en springen razendsnel van plek naar plek: van Houston naar de maan, van het Witte Huis naar de raket, van schoonheidssalon La Luna naar Mission Control en van het lanceerplatform naar de Stille Oceaan.

Regie Herman Bolten
Spel en muziek Peter Bolten, Anouk Kalter, Wouter Mooy, Mirjam Morsch, Ton Nieuwenhuizen, Bart-Jan Oosting
Decor Thierry van Raay
Poppen Jochen Lange, Marlieke Reusink
Licht en geluid Gijs Steenbergen
Kostuums Daisy Hoogeboom, Esther Meilink, Lucia Pander
Affiche / flyer dimgray.nl

Unieke Zaken is een landelijk opererende jeugdtheatergroep met Alkmaar als standplaats. Sinds 1990 zijn 37 producties gerealiseerd, die meer dan 4.000 keer zijn opgevoerd voor een half miljoen toeschouwers. Unieke Zaken is een kleine, flexibele organisatie, met een vaste kern van vijf mensen. Op projectbasis wordt met tal van gasten gewerkt (regie, spel, muziek, vormgeving enzovoorts).

In de loop der jaren werden enkele onderscheidingen ontvangen: de Noord-Hollandse Theatertrofee (“Unieke Zaken heeft een ‘uniekeplaats in de theaterwereld van Nederland en Noord-Holland!“). Daarna de Alkmaarse Cultuurprijs (“De zorgvuldigheid waarmee zij met hun jonge publiek omgaan staat hun gedrevenheid niet in de weg. Het lijkt of Unieke Zaken meer dan wie ook zelf van hun voorstellingen geniet.”) en een Zilveren Krekel voor CINEMA VICTORIA (“CINEMA VICTORIA is opnieuw een zwijgende voorstelling. Maar wel een die de tongen beroert. Want in CINEMA VICTORIA rollen alsof het vanzelfsprekend is, verschillende lagen van fictie en realiteit door en over elkaar. Ahlbom schuift film en spel in en uit elkaar en combineert op fascinerende wijze timing, tempo, ritme, oog voor detail en humor.”)
Bijzonder:
APOLLO 11 is een humoristisch theaterspektakel met livemuziek, maquettes, animaties, dansende planeten, een ruimteballet en heel veel rook.

metUnieke Zaken
wwwBezoek website Apollo 11 8+


Apollo 11 8+
Apollo 11 8+

wnnr

Agenda van Apollo 11 8+

 toekomst  geweest 

Zie 'geweest'

Apollo 11 8+ - informatie, agendas, shows, nieuws


Apollo 11 8+ lezersmeningen

Geef je mening!
Om deze functie te gebruiken moet je ingelogd zijn, en lid zijn van theAgenda.nlGelieve onjuistheden aan ons te melden
Om deze functie te gebruiken moet je ingelogd zijn, en lid zijn van theAgenda.nlRecentelijk toegevoegd
Kamer Pension De PegelClannadHeerlijcke MarktJack Wouterse en Arjan Ederveen

• Clannad

• Zin
• GAS feedback hoek  home     wat     waar     wanneer     nieuws     zoeken     top&hot     instellingen     adverteren     privacy  
© Copyright 2003-2019 theAgenda.nl/HyperLeap