theAgenda.nl - tips, nieuws, evenementen, locaties, sterren
wat - kies categorie
waar - kies plaats
wanner - kies tijdstip
Uitgaan > Dansen Cultuur > Concert Cultuur > Musicals Cultuur > Klassiek Uitgaan > Film Cultuur > Theater Cultuur > Musea Cultuur Uitgaan > Eten Familie Familie > KinderEvents Doen > Actief Buiten Wegwezen > Hotels Spannend > Erotiek  
Je bent niet ingelogd

..vergeten?
wat
 cultuur
    andere
    architectuur
    blues
    cabaret
    concert
    dans
    debat
    design
    expo's
    fashion
    festivals
    filmfestivals
    historie
    jazz
    jeugd
    klassiek
    lezing
    literatuur
    musea
    musicals
    opera
    rondleiding
    symposium
    theater
    variete
  doen
  expositie
  familie
  piano
  spannend
  uitgaan
  verwennen
  wegwezen
  welzijn

waar
wanneer

nieuws
interviews

hot events
hot locaties
hot acts
• personen, groepen, artefacts
hot cities
genres
zoeken
mijn instellingen





service
Zoek!

Lisa Loïs sings: Adele

Een bijzondere ode aan de Britse ster

(Muziek)
cultuur>concert
Sinds ze in 2009 X-Factor won, heeft Lisa Loïs zich meer dan bewezen binnen de muziekindustrie.

Ze had de langstlopende nummer 1 hit uit een talentenjacht ooit, de single ‘Hallelujah’.

In het najaar van 2019 brengt de zangeres, bekend om haar loepzuivere stem, haar enorme bereik én haar grenzeloze muzikaliteit, samen met haar band een ode aan Adele.

Discografie

Singles

Hallelujah 2009
No good for me 2009
Promises, promises 2010
Little by little 2010
Love me tender 2010
Euphoria 2012
Silhouette 2013
Koningslied 2013
Crazy 2013
A little bit of Christmas 2017

Albums
Smoke 2009
Breaking away 2013
Bijzonder:
Lisa Loïs gaat naast haar eigen leven ook dieper in op Adele’s carrière en haar persoonlijke leven. Mooie verhalen en fantastische anekdotes. Dit alles met een flinke dosis humor en een prachtige muzikale omlijsting.

metLisa Lois
wwwBezoek website Lisa Loïs sings: Adele


sings: Adele
sings: Adele

wnnr

Agenda van Lisa Loïs sings: Adele

 toekomst  geweest 

Zie 'geweest'

Lisa Loïs sings: Adele - informatie, agendas, shows, nieuws


Lisa Loïs sings: Adele lezersmeningen

Geef je mening!
Om deze functie te gebruiken moet je ingelogd zijn, en lid zijn van theAgenda.nl



Gelieve onjuistheden aan ons te melden
Om deze functie te gebruiken moet je ingelogd zijn, en lid zijn van theAgenda.nl



Recentelijk toegevoegd
Kamer Pension De PegelClannadHeerlijcke Markt

• Clannad
• O ja!




 feedback hoek



  home     wat     waar     wanneer     nieuws     zoeken     top&hot     instellingen     adverteren     privacy  
© Copyright 2003-2020 theAgenda.nl/HyperLeap