theAgenda.nl - tips, nieuws, evenementen, locaties, sterren
wat - kies categorie
waar - kies plaats
wanner - kies tijdstip
Uitgaan > Dansen Cultuur > Concert Cultuur > Musicals Cultuur > Klassiek Uitgaan > Film Cultuur > Theater Cultuur > Musea Cultuur Uitgaan > Eten Familie Familie > KinderEvents Doen > Actief Buiten Wegwezen > Hotels Spannend > Erotiek  
Je bent niet ingelogd

..vergeten?


service
Zoek!

ToekomstMakers Show try-out

(Show)
cultuur>andere
Silvester Zwaneveld presenteert nieuwe ToekomstMakers Show

Je wilt het anders doen, maarhoe dan? Waar begin je om de wereld beter te maken? Voor jezelf natuurlijk maar ook voor je kinderen en kleinkinderen. Wat kan je nu al doen, ook als je geen bakken met geld kunt investeren? De ToekomstMakers, young professionals uit Oost-Nederland, presenteren hun frisse blik en jonge kijk en pitchen wat zij nu al doen tijdens de ToekomstMakers Show in de Deventer Schouwburg. Na afloop kan je niet anders dan meteen over te gaan tot actie! De show wordt gepresenteerd door cabaretier Silvester Zwaneveld. Kaarten zijn voor deze eerste try-out gratis (normale prijs 7,50). Bestel nu je ticket, want vol = vol.

ToekomstMakers Show
De ToekomstMakers Show is een avondvullend programma met korte verrassende optredens van vijf jonge doeners. Een entertainende show vol vaart die als een raket de toekomst in schiet. Een show die je laat verwonderen, lachen en nadenken. Met een jury- en publieksprijs voor de beste presentatie.

Silvester Zwaneveld
Cabaretier Silvester Zwaneveld (49) is vooral bekend van het cabaretduo Arie & Silvester, daarnaast is hij regisseur en maker van animatiefilms. Silvester: “Er zijn zo veel goede ideeën om te verduurzamen, maar de snelheid waarmee dingen veranderen laat te wensen over en daar wil ik wat aan doen."

"Ga nou door, denk ik dan, doe nou gewoon!| Silvester Zwaneveld
Afgelopen najaar verzorgden de ToekomstMakers de lunchbijeenkomsten in de schouwburg waarbij telkens een jonge maker, denker of doener zijn/haar visie presenteerde op een meer duurzame wereld.

Jan Terlouw
Het idee om jonge mensen een podium te geven is ontstaan na de jaarlijkse Deventer Jan Terlouw Lezing. De Lezing wordt elk jaar in december gehouden. Na Jan Terlouw en Bas Heijne is hoogleraar en terrorisme-expert Beatrice de Graaf (1976) de hoofdspreker van de derde editie op 12 december in de schouwburg. De eerste Lezing was naar aanleiding van het onvergetelijke tv optreden van Jan Terlouw bij De Wereld Draait Door in 2016. Jan Terlouw: “Als ik de jeugd zie zittendan denk ik: potverdorie, daar zijn we toch voor. Ik heb een prachtig leven gehad. Ik wil dat jullie dat ook hebben. We kunnen niet langer wachten.De Toekomstmakers voegen hier aan toe: “Wij doen het al en jij kan nu ook al in actie komen!”

De ToekomstMakers Show wordt georganiseerd door de Stichting Deventer Jan Terlouw Lezing, met als partners Tauw en de Tauw Foundation, Cleantech Regio, Deventer Schouwburg, Gemeente Deventer en Provincie Overijssel.
Bijzonder:
ToekomstMakers zijn young professionals uit Oost-Nederland. Zij willen niet langer wachten en doen nu al iets om de wereld beter te maken. Bijvoorbeeld door meubels te produceren van gerecycled materiaal, regenwoud te redden vanuit Deventer of te ontwerpen met zo min mogelijk ballast voor de natuur.ToekomstMakers Show try-out
ToekomstMakers Show try-out

wnnr

Agenda van ToekomstMakers Show try-out

 toekomst  geweest 

Zie 'geweest'

ToekomstMakers Show try-out - informatie, agendas, shows, nieuws


ToekomstMakers Show try-out lezersmeningen

Geef je mening!
Om deze functie te gebruiken moet je ingelogd zijn, en lid zijn van theAgenda.nlGelieve onjuistheden aan ons te melden
Om deze functie te gebruiken moet je ingelogd zijn, en lid zijn van theAgenda.nlRecentelijk toegevoegd
Kamer Pension De PegelClannadHeerlijcke MarktPoster De Verleiders Female met Susan Visser, Jelka van Houten, Stephanie Louwrier, Eva Marie de Waal en Gusta Geleijnse

• Clannad

• Goeroes

• PAK'M


 feedback hoek  home     wat     waar     wanneer     nieuws     zoeken     top&hot     instellingen     adverteren     privacy  
© Copyright 2003-2019 theAgenda.nl/HyperLeap