theAgenda.nl - tips, nieuws, evenementen, locaties, sterren
wat - kies categorie
waar - kies plaats
wanner - kies tijdstip
Uitgaan > Dansen Cultuur > Concert Cultuur > Musicals Cultuur > Klassiek Uitgaan > Film Cultuur > Theater Cultuur > Musea Cultuur Uitgaan > Eten Familie Familie > KinderEvents Doen > Actief Buiten Wegwezen > Hotels Spannend > Erotiek  
Je bent niet ingelogd

..vergeten?
wat
 cultuur
    andere
    architectuur
    blues
    cabaret
    concert
    dans
    debat
    design
    expo's
    fashion
    festivals
    filmfestivals
    historie
    jazz
    jeugd
    klassiek
    lezing
    literatuur
    musea
    musicals
    opera
    rondleiding
    symposium
    theater
    variete
  doen
  expositie
  familie
  piano
  spannend
  uitgaan
  verwennen
  wegwezen
  welzijn

waar
wanneer

nieuws
interviews

hot events
hot locaties
hot acts
• personen, groepen, artefacts
hot cities
genres
zoeken
mijn instellingen


service
Zoek!

Behind the Music: Hendrik Jan Bökkers

(Interview & Rock 'n Roll)
cultuur>concert
Poppodium Metropool in Hengelo en video interview platform FaceCulture presenteren op donderdag 25 april de eerste Hengelose editie van Behind the Music. Tijdens deze interactieve interview avond vol uniek beeldmateriaal is niemand minder dan Hendrik Jan Bökkers de hoofdgast.

Hendrik Jan Bökkers
Moeten wij deze prominente Overijsselaar, bekend van de Bökkers,Jovink en de Voederbietels en het Koele Koele festival, nog verder introduceren? Geboren in Heino, is Hendrik Jan Bökkers al jarenlang actief in de muziek. Met de Engelstalige rockband Soundsurfer zette hij zijn eerste professionele muzikale stappen om uiteindelijk via Jovink en de Voederbietels thuis te komen in Bökkers waar hij in het Sallands dialect zingt. "Ik heb een mooie reis gemaakt de afgelopen twintig jaar. Dat zal allemaal aan bod komen. Er zijn geen taboes en ik zal zeker geen blad voor de mond nemen!"

Behind the MusicIn
Behind the Music blikt host en interviewer Martin Kuiper ? zelf geboren en getogen in Hengelo - met Hendrik Jan Bökkers terug op zijn carrière aan de hand van oude beelden en nieuwe interviews met intimi van Bökkers. "Ik vind het mooi om te zien hoe Hendrik Jan zich heeft ontwikkeld tot muzikale voortrekker in de regio. Soundsurfer klonk goed, maar nu heeft hij echt zijn plek gevonden en met Koele Koele laat hij zien ook als festival-organisator een mooie toekomst te hebben", zegt Kuiper. "Ik verwacht een mooie avond vol prachtige verhalen over zijn hoogte- en dieptepunten." Een voorbeeld van een eerdere editie zie je hieronder.

Andere personen
In de aanloop naar de avond interviewt Kuiper een aantal (prominente)personen dichtbij Bökkers over de zanger en gitarist. Fragmenten uit deze interviews worden op de avond zelf voor het eerst vertoond en zijn dus ook een verrassing voor Bökkers zelf. Alle beelden zullen de rode draad gaan vormen voor een interactieve avond met een grote rol voor het publiek, dat ook vrijuit vragen mag stellen. Een avond zonder taboes en met misschien wel antwoorden op al je prangende vragen. Hendrik Jan Bökkers sluit af met een akoestische sessie.

Over Behind the Music
Behind the Music is een avondvullend interview programma waarin gasten aan de hand van oude beelden en nieuwe interviews met gasten uit hun directe omgeving worden geïnterviewd. Bezoekers kunnen een intieme openhartige avond verwachten waarin ze de hoofdgast echt leren kennen.De gast sluit af met iets unieks. Dat kan een kort intiem optreden zijn of een uitleg over hoe hij of zij werkt. De avond duurt twee en een half uur en bezoekers krijgen ruimschoots de gelegenheid zelf ook vragen te stellen aan de hoofdgast. In eerdere edities in Hedon in Zwolle, Paard in Den Haag en 013 in Tilburg (onder de naam Plug In) waren onder andere Sticks, Spike en Kovacs te gast. Krijg een indruk van de eerste avond in Hedon met rapper Sticks


metHendrik Jan Bökkers
wwwZie Behind the Music: Hendrik Jan Bökkers in actie


Behind the Music: Hendrik Jan B?kkers
Behind the Music: Hendrik Jan B?kkers

wnnr

Agenda van Behind the Music: Hendrik Jan Bökkers

 toekomst  geweest 

Zie 'geweest'

Behind the Music: Hendrik Jan Bökkers - informatie, agendas, shows, nieuws


Behind the Music: Hendrik Jan Bökkers lezersmeningen

Geef je mening!
Om deze functie te gebruiken moet je ingelogd zijn, en lid zijn van theAgenda.nlGelieve onjuistheden aan ons te melden
Om deze functie te gebruiken moet je ingelogd zijn, en lid zijn van theAgenda.nlRecentelijk toegevoegd
Kamer Pension De PegelClannadHeerlijcke MarktJack Wouterse en Arjan Ederveen

• Clannad

• Zin
  home     wat     waar     wanneer     nieuws     zoeken     top&hot     instellingen     adverteren     privacy  
© Copyright 2003-2020 theAgenda.nl/HyperLeap