theAgenda.nl - tips, nieuws, evenementen, locaties, sterren
wat - kies categorie
waar - kies plaats
wanner - kies tijdstip
Uitgaan > Dansen Cultuur > Concert Cultuur > Musicals Cultuur > Klassiek Uitgaan > Film Cultuur > Theater Cultuur > Musea Cultuur Uitgaan > Eten Familie Familie > KinderEvents Doen > Actief Buiten Wegwezen > Hotels Spannend > Erotiek  
Je bent niet ingelogd

..vergeten?
wat
 cultuur
    andere
    architectuur
    blues
    cabaret
    concert
    dans
    debat
    design
    expo's
    fashion
    festivals
    filmfestivals
    historie
    jazz
    jeugd
    klassiek
    lezing
    literatuur
    musea
    musicals
    opera
    rondleiding
    symposium
    theater
    variete
  doen
  expositie
  familie
  piano
  spannend
  uitgaan
  verwennen
  wegwezen
  welzijn

waar
wanneer

nieuws
interviews

hot events
hot locaties
hot acts
• personen, groepen, artefacts
hot cities
genres
zoeken
mijn instellingen


service
Zoek!

Doornroosje De Musical

cultuur>musicals
Er waren eens, heel lang geleden, een Koning en een Koningin. Op een prachtige dag kregen zij hun eerste kindje, het was een mooi meisje met goudblonde haren en lippen zo rood als rozen, daarom noemden ze haar Doornroosje.

De Koning en de Koningin waren dolgelukkig met het prinsesje en gaven een groot feest waarvoor ze alle belangrijke mensen uit het land uitnodigden. Er kwamen graven, hertoginnen, baronnen en feeën. Maar de Koning was de twee machtige tovenaars uit het land vergeten uit te nodigen. De dag van het feest brak aan en iedereen was opgetogen over het mooie prinsesje.

Maar plots vloog de grote kasteelpoort open en daar stonden twee boze tovenaars. Ze waren woedend dat ze niet waren uitgenodigd voor het feest en spraken een vloek uit over het prinsesje. Vóór haar 21ste verjaardag zou ze zich prikken aan een spinnenwiel en sterven. Maar gelukkig was er nog één fee die nog geen wens had gedaan. Zij wenste dat, als Doornroosje zich zou prikken aan het spinnenwiel, ze niet zou sterven, maar in slaap zou vallen tot ze werd wakker gekust door de man die echt van haar zou houden. De jaren gingen voorbij en Doornroosje groeide op tot een prachtige prinses.

Op de dag van haar 21ste verjaardag liep Doornroosje door het kasteel. Opeens ontdekte ze een deurtje dat ze nog nooit had gezien, ze deed het open en daar stond een prachtig spinnenwiel. Het meisje ging zitten achter het spinnenwiel, maar bij het aanraken van de spoel prikte ze haar vinger en viel opslag in slaap.

Niet alleen de prinses, maar het hele land viel in een diepe slaap. De bakker, de tuinman, de poortwachter en zelfs de koning en koningin vielen terplekke in slaap... Zou de vloek ooit nog verbroken worden, of zou Doornroosje voor de rest van haar leven blijven slapen?

metMaud MulderVan Hoorne Theaterproducties
wwwBezoek website Doornroosje De Musical
wnnr

Agenda van Doornroosje De Musical

 toekomst  geweest 

Zie 'geweest'

Doornroosje De Musical - informatie, agendas, shows, nieuws


Doornroosje De Musical lezersmeningen

Geef je mening!
Om deze functie te gebruiken moet je ingelogd zijn, en lid zijn van theAgenda.nlGelieve onjuistheden aan ons te melden
Om deze functie te gebruiken moet je ingelogd zijn, en lid zijn van theAgenda.nlRecentelijk toegevoegd
Kamer Pension De PegelDana WinnerHeerlijcke Markt

• Nits
 feedback hoek  home     wat     waar     wanneer     nieuws     zoeken     top&hot     instellingen     adverteren     privacy  
© Copyright 2003-2019 theAgenda.nl/HyperLeap