theAgenda.nl - tips, nieuws, evenementen, locaties, sterren
wat - kies categorie
waar - kies plaats
wanner - kies tijdstip
Uitgaan > Dansen Cultuur > Concert Cultuur > Musicals Cultuur > Klassiek Uitgaan > Film Cultuur > Theater Cultuur > Musea Cultuur Uitgaan > Eten Familie Familie > KinderEvents Doen > Actief Buiten Wegwezen > Hotels Spannend > Erotiek  
Je bent niet ingelogd

..vergeten?
wat
  cultuur
  doen
  expositie
  familie
  piano
  spannend
 uitgaan
    coffeeshops
    dance
    dansen
    drinken
    eten
    festivals
    film
    gay
    karaoke
    kroegsport
    live muziek
    loungen
    singles
    spacen
    stand-up
  verwennen
  wegwezen
  welzijn

waar
wanneer

nieuws
interviews

hot events
hot locaties
hot acts
• personen, groepen, artefacts
hot cities
genres
zoeken
mijn instellingen

service
Zoek!

MICHEL DE HEY PRESENTS QUEENSNIGHT 2006

(koniginnenacht event)
uitgaan>dance & uitgaan>dansen & uitgaan>drinken
In navolging van zijn jaarlijkse Birthday Bash in september is Michel de Hey dit jaar voor het eerst de host van zijn eigen spectaculaire Koninginnenacht in zijn thuisstad Rotterdam: Michel de Hey presents Queensnight 2006!
Met een line-up van ongekende kwaliteit en diversiteit kan het bijna niet anders dan dat Queensnight 2006 één van de beste feestjes in Nederland gaat worden die avond. De grote zaal, die de titel van Michel’s nieuwste mix cd “Recorded in Rotterdamdraagt, wordt geopend door één van Michel’s persoonlijke favorieten. Wie dat is wordt pas op de avond zelf bekend gemaakt! Daarna zal de uit Berlijn afkomstige Alexander Kowalski een live set van 3 kwartier spelen. Kowalski kan gezien worden als één van de voornaamste Duitse moderne elektronische pioniers. Met zijn releases op o.a. Kanzleramt en unGleich weet hij ware kunststukjes te creëren.
Na de ongetwijfeld spetterende liveset zal Michel de Hey maar liefst vier uur lang de pannen van het dak rossen. Bezoekers van de Birthday Bash weten inmiddels wat ze kunnen verwachten: FEEST! Uiteraard is er ook aandacht voor de vocalen en de visuals, deze worden respectievelijk gedaan door good old MC Marxman en VJ Ottograph.
Met achtereenvolgens DJ Pierre, Benny Rodrigues en Derrick May in de “This is my house!zaal, heeft Michel de Hey een tweede ruimte van formaat gecreëerd met een zware Detroit/Chicago stempel. DJ Pierre is in Nederland niet bij een heel groot publiek bekend, een bestudering van zijn wapenfeiten leert echter dat deze dj en producer aan de wieg heeft gestaan van de ontwikkeling en innovatie van house en acid in het bijzonder. Met nummers als “Acid Traxen “Box Energyleverde hij enkele instant klassiekers af. Derrick May behoeft natuurlijk geen verdere introductie. De black man from Detroit heeft al dik tien jaar een grote en trouwe aanhang in Nederland. Met zijn energieke sets zet hij elke zaal op zijn kop. Nederlands eigen Derrick May, Benny Rodrigues, staat prime time geprogrammeert tussen Pierre en Derrick May en zal zo de perfecte overgang vormen tussen het house/tech-house geluid van Pierre en de hogere bpm’s en partytechno van Derrick May. Miss Bunty is met haar "Shirley Bassey on Acid" stemgeluid de host van deze waanzinnig geprogrammeerde zaal.
Minimal to the Max vindt plaats in Club Rotterdam. Twee spontane Amsterdamse meiden staan hier met hun minimal sound achter de wheels of steel; Shinedoe en Estroe. Shinedoe is al sinds de hoogtij dagen van de VIP Club en Stalker een graag geziene gaste op vele feesten. Sinds 2004 runt ze haar eigen “Intactolabel. Sinds de opkomst van minimal heeft Estroe zich vol overgave op deze spannende en vernieuwende stroming geworpen. Niet alleen als dj, ook als producer is zij actief. Zo produceert ze o.a. voor het Less is More Recordings label.

metBenny RodriguesDerrick MayMichel de Hey,  Alexander Kowalski,  DJ Pierre,  EstroeMc MarxmanMiss BuntyShinedoeVJ Ottograph
prijs€25,00 - in de voorverkoop ex. fee
€30,00 - deurverkoop
wwwBezoek website MICHEL DE HEY PRESENTS QUEENSNIGHT 2006

prijzen:
€25,00 - in de voorverkoop ex. fee
€30,00 - deurverkoop
wnnr

Agenda van MICHEL DE HEY PRESENTS QUEENSNIGHT 2006

 toekomst  geweest 

Zie 'geweest'

MICHEL DE HEY PRESENTS QUEENSNIGHT 2006 - informatie, agendas, shows, nieuws


MICHEL DE HEY PRESENTS QUEENSNIGHT 2006 lezersmeningen

Geef je mening!
Om deze functie te gebruiken moet je ingelogd zijn, en lid zijn van theAgenda.nlGelieve onjuistheden aan ons te melden
Om deze functie te gebruiken moet je ingelogd zijn, en lid zijn van theAgenda.nlRecentelijk toegevoegd
Kamer Pension De PegelLennard Kiezenbrink tijdens een optreden begin 2019Heerlijcke Markt

 feedback hoek  home     wat     waar     wanneer     nieuws     zoeken     top&hot     instellingen     adverteren     privacy  
© Copyright 2003-2020 theAgenda.nl/HyperLeap