theAgenda.nl - tips, nieuws, evenementen, locaties, sterren
wat - kies categorie
waar - kies plaats
wanner - kies tijdstip
Uitgaan > Dansen Cultuur > Concert Cultuur > Musicals Cultuur > Klassiek Uitgaan > Film Cultuur > Theater Cultuur > Musea Cultuur Uitgaan > Eten Familie Familie > KinderEvents Doen > Actief Buiten Wegwezen > Hotels Spannend > Erotiek  
Je bent niet ingelogd

..vergeten?

service
Zoek!

Denk aan mij

cultuur>theater
In Denk aan mij wordt de erfenis van een jarenlange relatie voor het voetlicht gebracht. Vier ex-vrouwen van dezelfde man realiseren hoever ze in hun relatie over hun eigen grenzen heen zijn gegaan en van zichzelf zijn afgedwaald.

Aanvankelijk om hun partner aan zich te binden, en later verstrikt zijn geraakt in hun specifieke rol. Die rol is voor iedere vrouw verschillend, net zo verschillend als ze zelf zijn.

Nu ze plotsklaps met elkaar geconfronteerd worden, komen overduidelijke patronen bloot te liggen. Maar, hun ex-man hiervan de schuld geven, is te kort door de bocht. Hoewel hij een grote invloed had op de persoonlijke veranderingen van iedere ex-vrouw, zijn ze alle vier ook zelf verantwoordelijk voor het mislukken van hun relatie. Zij hebben immers ooit zelf voor deze man gekozen en allemaal gehoopt hem van zijn bindingsangst te kunnen genezen. Tevergeefs natuurlijk. Is dit onverwachte samenzijn niet een prima gelegenheid om hiermee voorgoed in het reine te komen en met “de rest van hun levente beginnen? Of is het daarvoor te laat?


metStichting de Nel
wwwBezoek website Denk aan mijwnnr

Agenda van Denk aan mij

 toekomst  geweest 

Zie 'geweest'

Denk aan mij - informatie, agendas, shows, nieuws


Denk aan mij lezersmeningen

Geef je mening!
Om deze functie te gebruiken moet je ingelogd zijn, en lid zijn van theAgenda.nlGelieve onjuistheden aan ons te melden
Om deze functie te gebruiken moet je ingelogd zijn, en lid zijn van theAgenda.nlRecentelijk toegevoegd
Kamer Pension De PegelClannadHeerlijcke MarktJack Wouterse en Arjan Ederveen

• Clannad

• Zin
• GAS feedback hoek  home     wat     waar     wanneer     nieuws     zoeken     top&hot     instellingen     adverteren     privacy  
© Copyright 2003-2019 theAgenda.nl/HyperLeap