theAgenda.nl - tips, nieuws, evenementen, locaties, sterren
wat - kies categorie
waar - kies plaats
wanner - kies tijdstip
Uitgaan > Dansen Cultuur > Concert Cultuur > Musicals Cultuur > Klassiek Uitgaan > Film Cultuur > Theater Cultuur > Musea Cultuur Uitgaan > Eten Familie Familie > KinderEvents Doen > Actief Buiten Wegwezen > Hotels Spannend > Erotiek  
Je bent niet ingelogd

..vergeten?


service
Zoek!

Tijd zat

Made in Overijssel: Bovenste Knoopje Open

(Cabaret)
cultuur>cabaret
Beide drieëntwintig jaar. De precieze leeftijd dat je te oud bent om kind te zijn en te jong om er een te krijgen. Vinden wij zelf dan.

Een voorstelling over onze vaders, hun vaders en de vaders die we misschien ooit zullen zijn. Tenminste, als de wereld wat minder naar de tering gaat. Maar goed. Tijd zat.

Bovenste Knoopje Open maakt persoonlijk, poëtisch en geëngageerd cabaret. Ontwapenende en aanstekelijke verhalenvertellers in woord en lied. In deze voorstelling brengen zij een ode aan intimiteit. Over nieuwsgierigheid naar de ander. Over luisteren en doorgeven. Laat je meevoeren met deze twee energieke en charmante cabaretiers. O, en vergeet niet het kind dat je vroeger was mee te nemen.

Een gezelschap dat zich richt op cabaret en nederpop.

In het voorjaar van 2018 brachten ze het album Je Bek Vol Dille uit. Een album dat staat voor menselijkheid.

In het najaar hebben ze een theatertour gespeeld met de avondvullende voorstelling Dit zijn de dagen.

Begin september 2018 ontvingen ze de Nieuwe Makers subsidie van de Provincie Overijssel, waardoor ze een jaar lang intensief mogen ontwikkelen onder de vleugels van Theater Nora.

In dit jaar werken ze toe naar een nieuwe voorstelling getiteld Tijd Zat. Deze voorstelling toert in seizoen 20/21 langs theaters in Nederland.

De artistieke kern van het gezelschap bestaat uit Sjoerd van Capelleveen en Job Kühlkamp.
Bijzonder:
Made in Overijssel. Deze voorstelling maakt deel uit van de serie Made in Overijssel. Talent uit Overijssel gaat op tournee langs 10 theaters in onze mooie regio. Elk jaar krijgen drie makers de kans om zich aan u te presenteren. Komt u kennismaken? Bestel een passe-partout en bezoek drie voorstellingen voor 20,-.

metBovenste Knoopje Open
wwwBezoek website Tijd zat


Made in Overijssel: Bovenste Knoopje Open
Made in Overijssel: Bovenste Knoopje Open

wnnr

Agenda van Tijd zat

 toekomst  geweest 

Zie 'geweest'

Tijd zat - informatie, agendas, shows, nieuws


Tijd zat lezersmeningen

Geef je mening!
Om deze functie te gebruiken moet je ingelogd zijn, en lid zijn van theAgenda.nlGelieve onjuistheden aan ons te melden
Om deze functie te gebruiken moet je ingelogd zijn, en lid zijn van theAgenda.nlRecentelijk toegevoegd
Kamer Pension De PegelClannadHeerlijcke MarktPoster De Verleiders Female met Susan Visser, Jelka van Houten, Stephanie Louwrier, Eva Marie de Waal en Gusta Geleijnse

• Clannad
 feedback hoek  home     wat     waar     wanneer     nieuws     zoeken     top&hot     instellingen     adverteren     privacy  
© Copyright 2003-2019 theAgenda.nl/HyperLeap