theAgenda.nl - tips, nieuws, evenementen, locaties, sterren
wat - kies categorie
waar - kies plaats
wanner - kies tijdstip
Uitgaan > Dansen Cultuur > Concert Cultuur > Musicals Cultuur > Klassiek Uitgaan > Film Cultuur > Theater Cultuur > Musea Cultuur Uitgaan > Eten Familie Familie > KinderEvents Doen > Actief Buiten Wegwezen > Hotels Spannend > Erotiek  
Je bent niet ingelogd

..vergeten?


service
Zoek!

MNM - Bonnefantenmuseum

Mystery mini tour

(Museumnacht Maastricht)
cultuur>design & cultuur>expo's & cultuur>musea
Op de foto in de Bonnefanten Photobooth!
Trakteer jezelf op een hilarische foto met unieke beeldende kunst props en attributen zoals een typische Grayson Perry outfit.
> Doorlopend van 20.00-24.00u

Bonnefanten Buzzfeed: een humorvolle persoonlijkheidstest
Ben jij een fashionista of feestvarken, een natuurliefhebber of familiemens? Met een korte do-it-yourself tour en het beantwoorden van vragen bij een aantal verschillende kunstwerken ontdek je welk type je bent!
> Doorlopend van 20.00-24.00u

Bezoek het Restauratie Atelier
In het Bonnefantenmuseum heeft Stichting Restauratie Atelier Limburg (SRAL) een groot atelier ingericht waar spraakmakende nationale restauratieprojecten plaatsvinden. Deze avond zijn er restauratoren aan het werk en geeft een specialist uitleg over hun werkzaamheden om kunstwerken schoon te maken of te herstellen.
> Doorlopend van 20.00-24.00u

Young Office Lounge
Kom naar de Young Office Lounge voor een programma met korte optredens door musici en stand up comedians. Hier is tevens een foodcorner en bar voor eten en drinken.
> Doorlopend van 21.00-24.00u

Walk-through door Joan van Barneveld met conservator Paula van den Bosch
Volg de kunstenaar en samensteller in Van Barnevelds tentoonstelling.
> 20.30u & 21.30u, duur: 30 min.

Mystery mini tour
In ‘The Monomythen ‘No Titlenemen Kevin Kore en Isabel Numan, twee studenten van de Academie Beeldende Kunsten Maastricht je om de beurt mee voor een kort verhaal over een van de kunstwerken uit de collectie oude kunst.
> Taal op aanvraag: Kevin spreekt Engels, Spaans en Duits, Isabel spreekt Nederlands, Engels, Portugees en Japans. Tijd: elk half uur van 20.00-24.00 duur 10-15 min.

Thijs Leuven Soundscapes and improvisations
Contrabas, basgitaar, saxofoons, synthesizer, elektronica Laat je meevoeren op een 30-minuten durende, unieke reis door een landschap van geluid en muziek. Hier bestaan geen afgebakende grenzen of voorspelbare liedjes structuren. Jarenlange ervaring binnen diverse stijlen zorgt ervoor dat in deze show alle sounds van moderne geïmproviseerde jazz en lieflijke, zachte melodieën tot aan zware, vervormde rock-drones zullen passeren. Met behulp van diverse instrumenten zal een, grotendeels ter plekke geïmproviseerde, solo show neergezet worden bestaande uit verschillende klankpaletten en melodieën vervlochten tot atmosferische soundscapes en unieke, eenmalige nummers.
> 20.30, 21.30 & 22.30u, duur ca 30 min.

Expo's

Grayson Perry:
Hold Your Beliefs Lightly.
Grayson Perry manifesteert zich graag als een luis in de pels van de maintream wereld. Zijn werk bestaat uit onder meer uit metersgrote wandtapijten, keramiek, gietijzeren sculpturen, films, jurken en zelfs een compleet huis. Hij won in 2003 de prestigieuze Turner Prize.

gerlach en koop:
What you think is the point is not the point at all but only the beginning of the sharpness: Tijdens de museumnacht kun je in gesprek gaan met twee jonge kunstenaars die door gerlach en koop zijn uitgenodigd om over hun werk te praten.

Joan van Barneveld
Tales from the Backyard is een programmalijn over Euregionale kunstenaars. Van Barneveld is bekend van donkere, grungy doeken over verlaten sets en suburban villa’s. De tentoonstelling markeert zijn afronding van een residency aan de Van Eyck in Maastricht.

Collectieopstelling oude kunst:
Bezoek de collecties oude kunst van het Bonnefanten, met middeleeuwse sculpturen uit het Maasgebied, de collectie Neutelings, 16de en 17de eeuwse schilderkunst uit de Nederlanden, vroege Duitse sculpturen en schilderkunst, Vroeg Italiaanse schilderkunst en Maastrichts zilver uit de 17e t/m 19e eeuw.

Het Bonnefantenmuseum is hét museum voor oude en voor hedendaagse kunst in Limburg. Het gebouw van de Italiaanse architect Aldo Rossi schittert aan de skyline van Maastricht. Kom kijken en laat je verrassen door de collecties oude en hedendaagse kunst en tentoonstellingen van Grayson Perry, Joan van Barneveld en gerlach en koop.
Bijzonder:
In ‘The Monomythen ‘No Titlenemen Kevin Kore en Isabel Numan, twee studenten van de Academie Beeldende Kunsten Maastricht je om de beurt mee voor een kort verhaal over een van de kunstwerken uit de collectie oude kunst.

wwwBezoek website MNM - Bonnefantenmuseum
Zie MNM - Bonnefantenmuseum in actiewnnr

Agenda van MNM - Bonnefantenmuseum

 toekomst  geweest 

Zie 'geweest'

Nieuws over MNM - Bonnefantenmuseum

Eerste Museumnacht in Maastricht
21-03-2016 Topkunst. Onverwachte ontmoetingen. Performances. Nieuwe plekken. Workshops. Storytelling. Minitours. Sneak previews. Drankjes. Beats. Tijdens Museumnacht Maastricht schittert het culturele kapitaal van de stad. ...lees meer

MNM - Bonnefantenmuseum - informatie, agendas, shows, nieuws


MNM - Bonnefantenmuseum lezersmeningen

Geef je mening!
Om deze functie te gebruiken moet je ingelogd zijn, en lid zijn van theAgenda.nlGelieve onjuistheden aan ons te melden
Om deze functie te gebruiken moet je ingelogd zijn, en lid zijn van theAgenda.nlRecentelijk toegevoegd
Zeer licht en luchtig interieurCaro Emerald (Metropool Open Air)Hotel Tapperij de PoshoornOnze Straat

• Horizon
• KRS-One

  home     wat     waar     wanneer     nieuws     zoeken     top&hot     instellingen     adverteren     privacy  
© Copyright 2003-2019 theAgenda.nl/HyperLeap